Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3044310' Alıntı:

Utku

konuya hoşgeldin

bunalmışsın.. biraz tatil ihtiyacı hissediyorsun...

dertleştiğin arkadaşın da uzakta... gidemiyorsan bari bir telefon aç... maksat muhabbetiniz artsın...

sosyal çevren çok kalabalık ama hiçbirinden doğru düzgün haz etmiyorsun... dostluklar gerçekten zor bulunur...

dostluk konusunda seçicisin ve hatta dost olabilecek insanlar hakkında isabetli kararlar verebiliyorsun...

teknik mantığın çok kuvvetli elektronik ve bilgisayar kullanımına meraklısın...

farklı çıkışlarınla tanınan birisin... çok farklı fikirler üretebiliyorsun...
seni çevrene hem kabul ettiren hem de yalnızlaştıran durum bu...
nasıl mı?
şöyle ki...

farklı fikirler her zaman dikkat çeker ve ihtiyaç vardır... bundan dolayı kabul görürsün
ancak olaylara senin gibi bakabilen kimse yok... yalnızlaştıran durum ise bu...

diğer insanların senin gibi olmasını bekleme... kendin gibi birini de pek umma ... zıt kutuplar birbirini çeker...
seni dinleyecek insan illa ki senin gibi olacak diye birşey yok...

ailene ve komşularına karşı olabildiğince pozitifsin...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

sagol topragam ... sen bu işten anlıyon haaa

Utku

Üye
teşekkürler avatardan beyin okuma sanatı bu

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yeterki işinize yarasın yorumlar yoksa

gösteriden farkı kalmaz...

eğer ki size pozitif yön verbiliyorsam ne mutlu...

--------------- Ekleme ---------------

abi boş bir zamanında bir yorum daha alabilir miyim

!!Burak!!

konuya hoşgeldin demeyecem zaten hiç çıkmıyorsun... yanlış anlama ... ailenin parçası olduğun için çıkmıyosun...

genellikle çift modelli aydınlık ortamda, sevgi temalı avartar kullanıyorsun... bu durum öngerüleri birbirine paralel yapar...

başarısızlık korkusu yaşıyorsun ... vesvese yapıyorsan kafaya takmaya gerek yok...hatta çalışmaya teşvik etmesi lazım bu korkunun...
eğer ki daha önce de başarısız olduğunu gördüğünden böyle düşünüyorsan... öğretilmiş çaresizlik meselesini bir incele... buradan bakabilirsin...

acil işim çıktı burada bırakıyorum....

şimdi devam ediyorum...

uzakta yaşayan bir akrabanın ziyareti olmuş...gözün aydın...

geri kalan diyeceklerim zaten önceki yorumlarda mevcuttur...

ben avatarınızın yalancısıyım..

hayırlı maxicepler...

yok önemli değil zaten bu aralar bakamamıştım yoğunluktan.çok teşekkürler gerçekten doğru söyledikleriniz şaşırdım.tekrardan teşekkür ederim saolun

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
yok önemli değil zaten bu aralar bakamamıştım yoğunluktan.çok teşekkürler gerçekten doğru söyledikleriniz şaşırdım.tekrardan teşekkür ederim saolun

inşallah hayrını görürsünüz...

hayırlı maxicepler.

zaza

Üye
ben bir yorum daha alayım

Burak

Üye

öyle valla abi çıktıgım yok

başaramama korkusu var abi biraz sadece okul değil normal yasamdada.
linkteki konuya bakıcam abi.

abi valla süpersin ya hakkaten çok uzaklardan bir akrabamız geldi ziyarete. sağolasın.

Allah razı olsun. teşekkürler abi.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ben bir yorum daha alayım

zaza

konuya hoşgeldin zaza isa...

şirin ve biraz çocuksusun...

tutarlı bir kişiliğin var....

hislerini belli etmekten çekinmiyorsun.. sevdiysen kızdıysan hiç saklamıyorsun...

bazı durumlarda kendini çabuk kaptırabiliyorsun...heyecanlısın...

bir de her şeyi ilk önce kötüye yorumlamak huyundan vazgeç... dengeli ve objektif olmaya çalış...
karşında ki olay ya da kişinin artılarını ve eksiklerine beraber bak..

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicecepler...

zaza

Üye
o avatrdan öyle tahminleri nasıl yapıyorsun anlamıyorum çoğu tuttu

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
o avatrdan öyle tahminleri nasıl yapıyorsun anlamıyorum çoğu tuttu

Allah vergisi kardeş... inşallah faydaını görürsün...

herkes kendini kşiliğinin resmini koyuyar aslında...

taa birinci sayfaya da yazdım... nasıl olduğuna dair...

hayırlı maxicepler.

abi benim avatarıda bi yorumlasan boş vaktinde

zaza

Üye
dur yorumlayayım fenerbahçelisin
gsli arkadaşlar haricinde(ben) hiçbir gsliyi sevmezsin
samsunlusun 55 seviyorsun samsun geçince bir haber kanalında heyecanlanıyorsun

nasıl

mustafa abi gelene kadar bunla idare et

batuone

Üye
abi sıkışık olmadığın bir zamanda avatar yorumu istiyorum

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Samsun55''

konuya hoşgeldin dayı.... inşallah iyi bir yıl geçirmişsindir...

herşeyi olduğu gibi kabul eden... kolay şaşırmayan bir yapın var...
bu özelliğin avantajı... beklenmedik durumlar karşısında diğer insanlar nazaran fazla heyecanlanmayacağın için daha kolay karar vermeni sağlar...
sıkıntılı yanı ise... olumsuz olaylarda veya karşındaki insanın kötü yanlarında "olabilir" diyerek yeterli değerlendirmeye almamandır... radarlarını açık tutta.. özellikle insan ilişkilerinde ... hatta eş ve arkadaş seçiminde gördüğün olumsuz yönleride değerlendirmeye l... ona göre karar ver...

sadakat duygun kişiliğinin önemli bir parçası.. fakat serbest davrandığın için çoğu kimse bunu görmüyor...

toplumun senin hakkındaki düşüncelerini pek umursamıyorsun... yaptığın serbest davranışlar karşıdaki insanları rahatsız etmesin yeter... bazı serbest insanlar abartıp hakaret derecesinde insanları kırabiliyor... sen sınırını iyi belirle...

zıtlıklar... karşılıklı simetrik zıtlıklar şeklinde odanı düzenliyorsun...ne gibi ... tiyatro sembolü gülen ve ağlayan yüz... bir kadın resmi asmışsan muhakkak erkek resmi de var... dağ resmi varsa deniz resmi de var... yada bu zıtlıklar aynı çerçevede...

yetenelerinle kimseyi memnun etme çaban da yok.. başardığın işleri içine sinmesi için yapıyorsun...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicpler....

vakit ayırıp yorumladığın için teşekkürler Mustafa abi

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi sıkışık olmadığın bir zamanda avatar yorumu istiyorum

batuone

konuya hoşgeldin naapacanismi : ),

konuşmaktan çok dinlemeyi seven birisin...

sessiz çekingen bir yapın var...

kendi içinde barışıksın fakat sosyal çevrelere girmekten imtina ediyorsun...

moralin bozulduğunda kolay kolay düzelmiyor... kafaya haddinden fazla takıyorsun... bir yıl sonrayı düşün ... bu can sıkıntısı ile o zaman kadar yaşamak mı istersin yoksa daha huzurlu olmayı mı? düşüne düşüne kafandaki sorunu büyütmenin ne alemi var...kendine yazık edersin...

serbest yaşamayı seviyorsun... bu konuda da sana çok karışıldığını düşünüyorsun... hangi gence çok karışmadılar ki... eski mısır yazılarından (belki 3000 yıllık) ilk okunan yazı şuymuş: gençliğin durumu kötüye gidiyor.tedbirleri almamız lazım... (galiba mısırlılar Türkçe yazıyormuş.) aradan 3000 sene geçmiş hala gençlik kötüye gider, hiç iyiye gitmez... kuşak farkından dolayı gençlere çok karışırlır... sen yeter ki büyüklerine saygısızlık etme...

4 kişilk bir ailede yaşıyorsun...

dikkatli bir gözlemcisin ... bir de gördüklerini nasıl değerlendireceğini ve sonuç alacağını bilsenn... merak etme gözlemlerle elde edilenleri değerlendirmek tecrübeyle gelişir... sen gözlemleyip bilgi toplamaya devam et.. hayat içerisinde o bilgilerin işe yaradığını göreceksin...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...