Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

öncelikle avatarımı yorumladığın için çok teşekkür ediyorum bende senin yazdıklarını yorumladım... yeni avatarımıda zahmet olmazsa yorumlarsan çok sevinirim..

dört kişilik bir ailen var. gayet de mutlu yaşıyorsunuz. Allah bozmasın 4 kişikik değil baya kalabalık bir ailem var..

ilk hitabımdaki tavsiyemi yapmamın nedeni... herşeye farklı gözlerle bakabiliyorsun. her hangi bir olguya sadece iyi veya sadece kötü olarak bakmıyorsun.. iyi/kötü her yönünü görebiliyorsun. teşekkür ederim

herhalde çoktan seçmeli sınavlar senin düşmanın. klasik soruları daha iyi çözüyorum...

asker olmaya karşı bir hevesin var galiba... Allah hayırlısını versin. asker olmayı çok istiyorum ve askerliğimi doğuda yapmak istiyorum...

zaza

Üye
Olsun o kadar zaten kombine aldık konudan valla nerden anlıyon bilmiyom ama olsun o kadar dimi sonuçta tecrübe konuşuyo neyse teşekkürler

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

WaHseT_35

kusura bakma bekelttim ama kafamı karıştırdın...

yorum sonunda açıklayacağım...
ilk avatarının içinde yorumlanabilecek bir avatar koymuşsun...

1. ilk avatarda basketbolcu yani sporcu bir kedi bu avatarda ise spor sayılan satranç var.. ikisi de mücadele gerektirir. mücadeleci bir ruhun var.. ama mücadele ederken boşa peşrev çeken pehlivan gibi olma.. güreş tutman lazım

2. ilk avatarda 4 adet martı vardı bu avatarda 4 adet taş var.. genellikle birinci l adetler aile fertlerinin sayısıdır... ikincil sayılar samimi arkadaşlarının sayısıdır. o yüzden dört kişilik aile demiştim... iki avatarda da
ikincil sayılabilecek adet yok.. bunun cevabını sen söyle o zaman. 4 senin için ne demek?

3. ilk avatarda izmir saat kulesi eğik bu avatarda ise taşlardan bir eğik duruyor.. bu yenmek istediğin ya da geçmek istediğin ya da başarmak istediğin kişi ve olayları temsil eder... böyle ideallerin var kolay bırakmadığın...

4. iki vatarda da aydınlık ortam var bu iç huzuru ve kendine güveni ifade eder. yani iç dünyanla barışıksın...

ana bilgiler bunlar ele alınabilir. hiç bu yönden düşünmedin değil mi?

bu iyiye işaret iki avatarın bu kadar paralel olması kararlı bir insan olduğunu gösterir ..

belki farklı bir yol yakalarım diye bekledim ama göremedim... o yüzden hemen yorum yapmadım

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler..

şimdi yorumu sen yap bakalım... yani bu avtarda yapacağım yorum ekseri ilk avatarda yaptıklarımdır bu ana bilgilerden yola çıkarsak

teşekkür ederim zahmet oldu sanada

birilerini geçmek istiyorsun demiştin.. evet sınıfta birilerini notlarımla geçmek istiyorum..

bide 4. sen açıkla demiştin...
4. de benim için çok özel birisi

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim zahmet oldu sanada

birilerini geçmek istiyorsun demiştin.. evet sınıfta birilerini notlarımla geçmek istiyorum..

bide 4. sen açıkla demiştin...
4. de benim için çok özel birisi

neyse kardeş...

benim kastım gerçi dört kişi... hepsi de mi özel?

madem özel bırak özel kalsın değil mi?

Burak

Üye
selam abi abone oldum iyice akbil geçiyomu

müsait bir zamanında yorumlarsan sevinirim abi kolay gelsin

Necmati

Üye

Mavi kart geçiyorsa bende bir yorum alıyım

Dafny

Üye
abicim ben de yorum alabilir miyim bi zahmet?

batuone

Üye
abi avatara yorum rica ediyorum

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar abonelik için Ankara muhiti sistemler kullanmayı düşünüyorum fakat sizler yabancı değilsiniz .

size özel muamele çektirebiliriz. hatta ücretsiz geçi hakkı bile ayarlanır.

!!Burak!!

konuya hoşgeldin kardeş.. dediğim gibi yoldaydım... yuvama kavuştum... yengeniz her ne kadar "bilgisayar yok benle ilgilenecen" dese de bir çaresini bulup maxicep' e geldim.

tertipli, düzenli, çalışkansın.

efendiliğinle dikkat çekmiş bir gençsin.

estetik ve simetriye önem veriyorsun. sanatçı kişiliğin güçlüymüş ama pek geliştirmiyorsun galiba...

yeniliklere açıksın meraklı bir yapın var...

bu yorumlarım binaen yorumlardır...

hayırlı maxicepler.

Burak

Üye

süpermiş abi yenilikler kapının önüne koyalım o makineden

hoşbulduk çok sevindim abi kavuştun sonunda birazda söz dinlemek lazım abi

tertip düzen çalışkanlık benim işim
evet abi dogru bana diyorlar hep çok efendi bir genç

evet abi biraz önemsiyorum sanatçı kişiliğim ? bir ara müzik evinde melodi yapıyordukda bazı sebeblerden ötürü bırakmak zorunda kaldım.

yeniklere açığım
pek meraklı değilim aslında.hani yerine göre merak olayı var biraz bende

yorum için teşekkürler. Allah razı olsun abi.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Necmati™

konuya hoşgeldin kardeş tekrar tekrar..

şu anda izinli olarak ailemin yanında olduğum için bu şekilde ağır ve aksak gidiyorum maxicepte..

Allah'ımın İstanbulluları üstüme üstüme geliyo sanki ... beni böyle korkutursanız tedirgin gelirim arkadaşlar.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

gel gelelim yoruma..

algılama yeteneğin gelişmiş ve dikkatlisin... bakıyorsun fark ediyorsun ama anlam vermekte zorlanıyorsun...

sosyal kurallara da inandığın için değil de kerhen uyuyorsun... belki en anlamsızları onar zaten değil mi?

ailene düşkünsün... saygılısın ... fakat pek "efendi" denmiyor sana... aslında efendisin fakat bazen uçarı ve dışa vurumlu davranışlarından dolayı bu özelliğini pek görmüyorlar... senin de umurunda değil zaten..

az önce oğlum -4 yaşında- yanıma geldi ve yorum yaptı "adam! adam kızıyo"

Artık olayları kontrol etmeye ve değiştirmeye çalışmıyorsun... olduğu gibi kabul etmişsin ... "bırak dağınık kalsın" prensibine bağlamışsın işte...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

Necmati

Üye
yine harikasın.
yine mükemmelsin
bu sefer yorum yok hepsi doğru ağzına sağlık..

mustafa abi bir tane daha rica edebilirmiyim

aRdiLê

Üye
bende aLsam biR yoRum (.

'Davut

Üye
Artık bir yorum alma zamanı geldi...

Tekrar bir yorum alabilirmiyim...

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi bende yorum alabilirmiyim

Love Prince

konuya hoşgeldin kardeş...

farklı gözlemler farklı yorumlar..

hayatının dönüm noktası... gençlikten çıkış zamanı..

kafanddaki yanlışlarla doğruarın yer değiştirdiği bir dönem..

algılama ve anlayışın gelişmiş...

öğrenmek hoşuna gidiyor... oldukça da bilgi toplamışsın..

"ben hiçbirşey bilmediğimi bilirim"
sokrates​

ooo...delikanlı artık kendine biraz daha özen gösteriyor... hayırdır.?

hayırlı maxicepler.

--------------- Ekleme ---------------

abicim ben de yorum alabilir miyim bi zahmet?

Dafny

konuya hoşgeldin bacım... bakalım bakalım... burada ne varmış...

süs eşyalarını çok seviyorsun..

diğer arkadaşlarından farklı şeyler yapmak istiyorsun

he zaman aynı işler yapmak baya bir seni sıkmış

ah bir de ne yapmak istediğine karar versen.. ya da çok fazla uğraş alanın olduğundan
hangisini yapacağına karara veremiyorsun..

merak etme zaman içinde her birşey düzeliyor..

sakın ha kalp kırma...

hayırlı maxicepler

Dafny

Üye
teşekkürler abicim

abi teşekkürler hepsi doğru ama sokratesin sözü beni anlatıyor