DSJSPextes
Üye
Mustafa abi yeni avatar için yorumlarını bekliyorum..
'GençLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya tekrar hoşgeldin...
çok zevkli adamsın .... sanatçı kişiliğin var ...
sessiz yaşamayı seviyorsun. bol hava sakin ortam...
ulaşmak istediğin amaçlar var ... ama zamanı gelmediği için çalışmalarını biraz bekletmişsin.
seni değiştirmek isteyen bir ortam var... olmadığın bir şey yapmaya çalışan... bütün bunların farkındasın.
direniyorsun... bu ortamı iyi değerlendir... kişiliğinin olumsuz yanlarını zayıflatmak için güzel bir fırsattır.
ama olumlu yanlarını sakın ha bozma... sırf onlara uyacağım diye...unutma hiçbir kişilik zaafı sosyal hayatın gereği değildir.
uzun süre ayrı kaldığın biri ya da birileri var özlediğin... imkanın varsa tez elden görüş...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
Mustafa abi yeni avatar için yorumlarını bekliyorum..
tekrar isterdim aslında ama daha ne kaldıki
Selam Mustafa bir yorumda alayım...
s@hr@Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hoş geldin ablacığım
ah abla ah... sana küssem yeridir... sen bu konuya teşekkür ettiğinden bu yana iki ay kadar geçti..
ben de umutlanmıştım...avatar yorumu isteyecek diye... gerçi bu konuda da acemiydim o zaman...bileydim o zamanki avatar resmini alır depolardım... (pencere önünde bekleyen çocuk vardı ya o)
gördüğüm en ifadeli avatarlardan biriydi. 1. sayfadaki derin anlamlı avatarların arasına senin o avatarını da koyacaktım fakat onları eklediğim sırada sen avatarını değiştirmişsin...
bunu bir arkadaşa ifade etmiştim praetor'a... ama nerede ne zaman tam hatırlamıyorum.
neden mi?
malumunuz gurbetteyim...
avatardaki o çocuğu görünce aklıma hep benim çocuklar geliyordu... işte beni de öyle bekleyen iki evladım...
buna göre düşünürsek... senin de babanın yollarını gözlediğini söyleyebilirim. söylemeye dilim varmayan surum da var...
kardeşlerine de analık babalık yapmışsın... bu senin hayatında evlenmek gibi kararları almanı geciktirmiş... fedakarlık etmişsin yani...
saygıya değer bir kişilik bu... tebrik ederim...
gelgelelim şimdiki avatarına
bu avatara bakarak dini değerlere karşı düşkün olduğunu söyleyebilirim.. çoğu kişi ne alaka diyecek... ama bunu ben savunurum...
mütevazısın... hep bir adanmışlık görüyorum... alçak gönüllü ve paylaşmacı birisin.
olgun karakterli harbi abla... bizim memlekette "eke" diye bir sıfat vardır... bu olgun gençler için kullanılan bir sıfattır ... yani "eke"sin... (eke'nin sözlük anlamı da çobanlara liderlik eden... çobanbaşı şeklindedir.)
seni çok seven olmuş çok isteyen fakat oralı olmamışsın... aslında imkan bulup açılamamışsın... bunun nedeni utangaçlığın olabilir mi?
kalp kırmaktan çok korkuyorsun... haklı olsan dahi lafını, kalp kırmamak için, esirgeyebiliyorsun.
sade bir hayatın var ama bu sadelik içinde nasıl dağınık olmayı başarıyorsun pek anlamadım... ya da dağınık olan şey senin tertip düzenin değil kafanın içidir.
planlarının hiç birisi doğru düzgün tutmamış... o yüzden planlı yaşama alışkanlığını nisbeten kaybetmişsin...
belki düşüncelerinin dağınık olmasının sebebi belki budur...
geleceğinle ilgili karar vermen gerek artık.. ailenle konuş ve hayatını düzene koyabilmek için büyüklerinden yardım al bence artık...
hayırlı maxicepler...
Yorum için teşekkürler Mustafa...
Dini değerlere düşkünlük yorumunda 100'de 100 haklısın....
Allah'a şükür babam hep yanımızdaydı.. tabi ki bazen kısa süreli ayrılıklar oluyor... fedakarlıklarım tabi ki olmuştur hayatta... mütevazi bi kişiliğim olduğunu hep söylerler...
Kalp kırmak hayatta en korktuğum şeydir...Planlı yaşamayı seviyorum bazen gerçekleşmese bile...
Kafamın bazen dağıldığı oluyor bazen
bunun dışında diğerleri uymamış
Birisi bana bişey yaptırmıyor merak etmeDSJSPextesLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya tekrar hoşgeldin furkan
çok sevdiğin bir büyüğün ile uzun süre görüşmüyorsun... onu muhakkak bir ara... için açılır hem o hem sen memnun olursunuz...
pişmanlıkların bir bir göz önüne geliyor... utancından ezildiğin pişmanlıklar....
bu durum seni baya bir içine kapatmış gibi....
sana akıl verip kaçan birisi var galiba ... seni öne sürüp yapamadığı şeyleri sana mı yaptırıyor ne...? seni ikna etmek için mantıklı şeyler söylemesi onun kaypaklığının üstünü kapatmaz...
unutma, şeytan yalanlarla değil doğrularla kandırır...
hayırlı maxicepler...
Teşekkürler ben de başarılar dilerim...ben zaten avatarın yalancısıyım...
içimde kalan taleplerden biri de sendin... hiç hissettirmesem de...
son kalan negativer var...
eğer ki faydasını gördüysen ne mutlu... Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum ayrıca.... her zaman kapım açık... tekrar bekleriz...
Navatar yorumu rica ediyorum Mustafa abişimdiden teşkürlerimi sunarım....
Ben de istiyorum
teşekkürler mustafa abi Saol emeğine sağlık
Biraz hayalperest gördüm seni.. hayal insanın geleceğini inşaa etmesi için güzel bir referanstır... bu özelliğini iyi kullan ** Doğru =) dikkatlisin ayrıntıları çabuk farkediyorsun .çabuk bunalıyorsun... Teşekkür ederim
mustafa abi bir yorum daha nasıl olsa meslek edinmişsin aç kalmazsın
benimkinide yorumlayabilirmisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?