Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi sanırım bu karşılaştığın en ilginç avatarlardan biri olacaktır
Zahmet olmazsa yorumlarmısın?

Mert

konuya hoşgeldin mert kardeşim;

diyorum ki şu avatar yorumunu topladığım bilgilerle açıklamalı yapayım bu sefer

1. çiğ et dilimlenerek servis edilmiş... yani pişmesi bile beklenmemiş...:
aceleci bir yapın olduğunu söyleyebilirim. tamam kardeş, yapabileceğini ben de biliyorum ama o işi yapmadan önce bütün hazırlıkların tamam mı? ona bak. hazırlık safhası sıkıcı olabilir ama iş ortasın yok şu eksikti yok bu eksikti ... canını sıkar.
hazırlığı da; kafandaki işi hayalen bir yapıver. aşama aşama düşün.. kısa kısa... ihtiyaçların göz önüne gelecektir.

2. et dilimleri düzgün istifli:
bu konuda tertipli ve düzenli olduğunu söyleyebilirm.

1. ve 2. bilgiyi bağlarsak : düzgün olsun diye uğraşıyorsun ve acelecisin: bu ne demek... tertip düzen zaman alan bir iştir. aceleci tavrınla uğraşırken bir çok yere geç kaldığını da söyleyebilirim. her ne kadar mahcup olsan da bu huyun seni bırakmıyor. kardeş iş önceliklerini belirlersen kafanda bu mahcubiyetleri yaşamazsın.

3. et dilimlerine üstten değilde yandan bakınca birbiri üstüne bindirmeli ve açılı olduğu görülür.
aynı kitap istifi gibi ... buna göre kitaplara ve okumaya düşkünsün diyebilirim.

2. ve 3. bilgi bağlanırsa: gün içerisinde kendine okumak için zaman ayırdığın ortaya çıkar.

4. et rengi kırmızı arada beyazları var...: kırmızı; sıcaklık, sevgi bazen gücü ifade eder. burada ki beyazlıklardan dolayı güçten ziyade sıcak kanlı, şirin, sevecen birisi olduğun söylenebilir.

1. , 3. ve 4. bilgiyi bağlarsak okumayı sevdiğin kitapların türü ortaya çıkar : dan brown tarzı, aksiyon ama insani ilişkileri irdeleyen ve bunların içerisinde romantizm de olan romanlar seni sarıyor.

5. arka fon beyaz. objeyi ortaya çıkarmış
bu durum çoğu zaman avatardaki başka bilgilerle değerlendirilince saflığa işaret eder.
ama burada daha çok işaret ettiği şey
yaptığın iş neyse müthiş bir odaklanma kabiliyetin var... başka şeyleri hiç gözün görmüyor...

4. ve 5. öngörüyü bağlarsak : odaklanma ve sevecenlik insanlara kolay uyum sağlıyorsun ve kendini çabuk kabul ettiriyorsun... arkadaşlığın da yabana atılır cinsten değil yani...

daha bir çok bağ kurulabilir ve bu geliştirilebilir. mesele ana öngörülerde doğru başlayabilmek... ancak bağ sayısı arttıkça öngörü hayali bir zayıflıkta kalabiliyor. o zaman avatarın değerlendirmesine , kişiden beklediğim temenniler karışabiliyor.

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

Mert

Üye
Teşekkürler abi

İyi maxicepler..

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler abi

İyi maxicepler..

rica ederim kardeş...

işte böyle... mistik değil tamamen mantıklı öngörülerle adım atıyorum merak eden arkadaşlara söyeler ve gösterirsin

YasirN

Üye
buyur abi beni yap fotodaki benim resım anlasılmıyosa buyuk ebata atayım resımdekı kişiligim nasıl bişi?

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
buyur abi beni yap fotodaki benim resım anlasılmıyosa buyuk ebata atayım resımdekı kişiligim nasıl bişi?

YasirN

konuya hoşgelşdin kardeş...

neşeli ve eğlenceli bir adamsın? beynin yarısı hazır cevap ve mizah yapmaya kalan yarısı bütün beynin işlerini görüyor.

ama ben eğlenceli bir insan gördüğümde sorduğum soru şudur.
"ne derdin var?" neden mi? dertli dama neşe lazım, eğlence lazım.

genç yaşında çok sıkıntılar atlatmışsın, belki bir çocuğa ağır gelebilecek şeyler. bunların sıkıntısını belli etmiyorsun ama içerde bir yerde hala o acı var.

tanıması zor bir adamsın. hiçbir şekilde kendini tam anlamıyla izah etmiyorsun. en samimi arkadaşların uzun süredir tanış olduğun insanlar... neden mi? ancak tanımışlar seni de ondan.

bu safahat seni olgunlaştırmış. insanlarla tartışmak istemiyorsun. haklı olsan bile huzur için geri çekiliyorsun.yalınız dikkat etmen iki olay var...

1. dini büyükler kendine haksızlık yapıldığında tevazu gösterirler fakat başka birine haksızlık yapıldığında, o hakkın yerini bulması için ellerinden geleni ardına koymazlarmış. yani böyle olayları algılayabilip de görmezden gelmek senin gibi birine yakışmaz değil mi?

2. bir de hz. Ömer "eğer ki bir yerde hakkın varsa onu al yoksa hem hakkından olursun, hem de şerefinden " demiş.
yalınız bu düsturları faydasız ağız dalaşları için kullanma. yoksa kişiliğin zarar görür.. bir süre sonra olmadığın bir adama dönüşmüş görürsün kendini. Eğer ki karşıdakinin amacı seni lafla yenip susturmaksa bu o adamı yalancı bir gurura koyacaktır. sen buna alet olma.

hayırlı maxicepler

Revengeful

Emekli Yönetici
Benimkinide yorumlarmisin abi

Necmati

Üye
bende alıcam kilosu kaça

YasirN

Üye

Abi bukadar birebirlık olmaz ya harikasın

Burak

Üye
Konu ile alakalı etiketler:
vodafone numara taşıma

e tabi ek iş olmadan olmuyor diyimi abi geçim zor bu devirde

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benimkinide yorumlarmisin abi

Revengeful

konuya hoş geldin kardeş

büyüklerine saygılısın... onlarda gördüğün özellikleri benimseyerek kişiliğini geliştiriyorsun. bu konuda her daim hayranlık duyduğun biri de var akrabalarından biri. ya baban ya abin ...

dengeli bir kişiliğin var, için neyse dışında o... amma ufak tefek farklılıklar var. bazı insanlara karşı öyle davranmıyorsun... gerçi onlarda şimdilik üç kişi diye saydım hadi varsa da dört olsun... fazlası yok.

çabuk sıkılabiliyorsun, kızabiliyorsun ama çabuk atlatıyorsun.

heyecanı seviyorsun. şu atlamalı zıplamalı işlere meraklısın (jumping işleri varya onlardan)

mobilyaları seviyorsun... neden mi düzenli olmanı sağlıyorlar..

tertipli ve efendiliğinle dikkat çekiyorsun.

bu yorum daha önceki yorumlara binaendir.

hayırlı maxicepler.

--------------- Ekleme ---------------

Necmati™;2952819' Alıntı:
bende alıcam kilosu kaça

Necmati™

konuya hoşgeldin kardeş. maxiceplilere beleş.

yandan bir bakış daha..

o kadar da yakışıklı sayılmazsın ama şu şeytan tüyü var derler ya. aha öyle bir adamsın elini sallasan ellisi. neyse sen de kalsın...

açık havayı seviyorsun özellikle yüksek yerlerde derin nefes alıp manzara seyretmek çok hoşuna gidiyor.

kanaatkar yaşıyorsun nasibin neyse o... iyi de nasibinin sınırını nereden biliyorsun... nasibini almak için bir iki adımda sen at kardeş. nasibinin sınırını daha iyi belirle. hırs yap demiyorum.. nasibini biraz daha ara... aradaki farkı nasıl anlarsın...? şöyle ... eğerki çalışmaların sonucunda küçük ya da büyük kazancını sevebiliyorsan güzeldir.kanaat etmesini biliyorsun. eğerki beğenmiyorsan hırs yapmışsındır. bu çok zrarlıdır.bir gün çok kazanırsan onu da beğenmezsin. hırs seni o zaman köreltir. kazanç derken sadece para ya da maddi kazanç anlama. manevi ve sosyal kazançlar da dahil bu konuya. kazanç ilahi bir armağandır... ona göre benimsemek gerekir.

fazla konuşmak istemiyorsun... ayrıca seni tanımak da baya zaman alıyor... en samimi arkadaşların da seni uzun süre tanıyanlar. yeni arkadaşların seni tanıması daha zaman alacak.

pilotluğa karşı bir hevesin var. bence bırakma.

bu gün kafamı çok yordum kusura bakma

hayırlı maxicepler

Revengeful

Emekli Yönetici
Yaa gercekten uyuyor hersey, Harikasin abi. Cok teşekkür ederim.
Gittiğim yerlerde anneme babama hep derler zaten cok tertipli ve saygılı bir oğlumuz var diye :ege

Ah birde düzenli olsam cok daginigim

Necmati

Üye
yine doğru cvplar yine inanılmassın mustafa abi..
şimdi neler doğru çok konuşurum evet doğrudur..
pek yakışıklımıyım onuda bilemem ama nerden geçsem en az bir kız bana bakıyor nedense
beni tanımak zordur bana ayak uydurmak dahada zordur bir sağlam arkadaşım var oda benim kafamdan şu aralar kırgınız ama geçer..
pilot derken anlamadım bak o tutmadı..
genel hevesim ya futbolcu olmak yada olmamak bütün mesele bu ..

ellerine sağlık mustafa abi bende senin yalancınım

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Konu ile alakalı etiketler:
vodafone numara taşıma

e tabi ek iş olmadan olmuyor diyimi abi geçim zor bu devirde

ne edek gardaş .. maaşsız yardımsız... şeettiriyoz... tatil de yok çırak da yok..

vallahi bu gidişlle beni laptop la gömecekler ha... bari bi kişi öğreneydi şunu...huzur içinde emekli olmayacağım

--------------- Ekleme ---------------

bir de ben rica edeceğim

Seninki anlatılmaz yaşanır

eyvallah ama bakalım mustafa abi yaşayacak mı

cptalperen

kardeş hoşgeldin konuya... bir geldin herkes rengini belli etti

galatasaraya gönül vermişsin diye başlarsam üç kağıtçı olduğumu düşünecen... ama yaptığım iş daha farklı...

milli ve dini değerlere düşkünsün ve meraklısın... dindar bir ailen var ... sen biraz gençliğine düşkünsün o yüzden biraz gevşek davranıyorsun dindarlık konusunda, ama su akar yolunu bulur...

lider karakterli biri olmasanda bir lidere lazım olan çok iyi bir danışman özelliğin var. ben bunu şu şekilde tanımlıyorum... savaşa kral olarak değil baş komutan olarak gitmeyi tercih edenlerdensin. lider tam bir fikir adamıdır. sen ise güzel fikirleri gerçekleştirebilme heyecanı var. maiyet ise tam icra adamlarıdır. sen işte hareket geliştirirken fikir üretebiliyorsun... bu özelliğini iyi değerlendir. seni vazgeçilmez kılar. şu şekilde özetleyeyim kurtuluş savaşında Atatürk olmazsın ama Fevzi Çakmak paşa olursun...(bu konuyu araştırman için burada bırakıyorum)

sadık bir insansın... peygamber efendimizin el-emin sıfatına layıksın. güvenilirliğinden kimse şüphe etmez... emanete gözün gibi bakarsın...

içinde bir nefret besliyorsun. nedendir bilmem ama sana çok büyük acı çektirmiş birisi var galiba... artık iş işten geçmiş .. ona karşı nefret beslemen sana ve kişiliğine çok büyük zarar verir. bir de bakmışsın ki kendinden dahi vazgeçmiş bir insan olmuşsun... Allah'a havale et bir daha o adamla hukukun olmasın. (selamı sabahı kes demedim ha. yoksa o zaman da kişiliğin zarar görür.)

doğayı seviyorsun... toprağı koklayıp ağaçlar arasında gezmek çok hoşuna gidiyor.

kapın herkese açık değil... insanlar konusunda çok seçici davranıyorsun...

hayırlı maxicepler.

vallaha yüzde 95 doğru ağaçlar kısmı hariç milli ve dini değerlere düşkünlüğümü herkes bilir ellerin dert görmesin

Dafny

Üye
abicim bana da bi zahmet

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

vallaha yüzde 95 doğru ağaçlar kısmı hariç milli ve dini değerlere düşkünlüğümü herkes bilir ellerin dert görmesin

rica ederim arkadaşlar...

malumunuz bunları sizin için yapıyorum... dilimin döndüğünce tavsiyelerde de bulunuyorum... çaktırmadan bazı ödevler de veriyorum..

hayırlı maxicepler.

benimki çok zor glba banada bakarmısın?
ama çabuk unuturutrum cevap yazdıgını profilime yazarmısın?