Avatarın Altına Yazı Yazma Özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Avatarın Altına Yazı Yazma Özelliği
eskiden böyle bir özellik vardı fakat şimdi yok. :hmmm tekrar gelecek mi bu özellik?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
açıklama yapılacaktı ama hâlâ bekliyorum

Ozan

Ozan

Admin
Otomatik hale getirerek devreye almaya düşündüğümüzü daha önce belirtmistim, gelisme olunca duyuracagiz.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hâlâ bekliyorum :hmmm

Joker.

Joker.

Üye
Otomatik hale getirerek devreye almaya düşündüğümüzü daha önce belirtmistim, gelisme olunca duyuracagiz.

Bizde yani rütbesi daha gelmeyenlerde yararlanıcak mı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bence çift özellikli olmalı Ozan adminim..

Şöyleki: 5000 mesajda otomatik devreye girdiğinde yine eskisi gibi koyu Mavi tonda yazılır..

10000 mesaja ulaşana ise 10-15 adet renk seçeneği sunulabilir.. Böylece biraz daha eski ve aktif üyelerin bir ayrıcağılı daha olmuş olur..
Hemde 10000 mesajda en özel ve kalite rütbelerden olanTuğgeneraller'in bir farkı olmuş olur..
Ne diyorsunuz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence çift özellikli olmalı Ozan adminim..

Şöyleki: 5000 mesajda otomatik devreye girdiğinde yine eskisi gibi koyu Mavi tonda yazılır..

10000 mesaja ulaşana ise 10-15 adet renk seçeneği sunulabilir.. Böylece biraz daha eski ve aktif üyelerin bir ayrıcağılı daha olmuş olur..
Hemde 10000 mesajda en özel ve kalite rütbelerden olanTuğgeneraller'in bir farkı olmuş olur..
Ne diyorsunuz?

renk önemli değil

Joker.

Joker.

Üye

Herşeyin bir sırası var, acil bir ihtiyaç değil sonuçta. Önce forumdaki geliştirmeler/sorunlar halledilsin elbet ona da sıra gelecek.

- - - Eklendi - - -

Tekrar 5000 sınırı olur büyük ihtimalle

Sınır olması kötüymüş :(

- - - Eklendi - - -

Herşeyin bir sırası var, acil bir ihtiyaç değil sonuçta. Önce forumdaki geliştirmeler/sorunlar halledilsin elbet ona da sıra gelecek.

- - - Eklendi - - -

Tekrar 5000 sınırı olur büyük ihtimalle

Sınır olması kötüymüş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt