Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
ama tedirginlik yüzünden katmaya cekiniyorum nebilim arkadaşima sordum o öle bişe yapmamamı söyledi insanın başına neler gelebileceğini anlattı bende acıkcası korktum:(

mservank

mservank

Üye
ne var avatarındaki kötü bir şeye yol açsın bişi anlamadım pek doğrusu

canturgay

canturgay

Üye
şüphe insanın içini kemirir. derler.
en ufak bi şüphen varsa ekleme..:oke:

iremm

iremm

Üye
ama tedirginlik yüzünden katmaya cekiniyorum nebilim arkadaşima sordum o öle bişe yapmamamı söyledi insanın başına neler gelebileceğini anlattı bende acıkcası korktum:(
walla bende korkuyorum :( o yüzden koymuyorum

FerreT

FerreT

Üye
ya sizde..Burada 100 lerce arkadaş tanışma bölümünde fotoğraflarını hatta kimlik bilgilerini yazmışlar..Başınıza ne gibi bişey gelebilir...Bir örnek mesela ?

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
ya nebilim arkadaşim dedi kötüye felan kullanan fotomontaj vs gibi bende korktum vallah ama katmakta isterım yanı fakat kararsızım:(

iremm

iremm

Üye
ya nebilim arkadaşim dedi kötüye felan kullanan fotomontaj vs gibi bende korktum vallah ama katmakta isterım yanı fakat kararsızım:(
ya bşi diyecem ama aynen katılıyorumm kötü niyetli insan çok(:deal:) :(

FerreT

FerreT

Üye
Dediğim gibi sitede Onlarca resim Mevcut..Kimsenin resminde oynama olmadı..Bu tip şeylerin sitede olması mümkün değil..yinede resim koyup koymamak sizin kararınız..şayet avatarınıza resminizi yada sevdiklerinizi koymak isterseniz Rahat olabilrsiniz...Buluşmalar basit bi örnek

omayra

Üye
of çok güldüm canturgay :ehe

mservank

mservank

Üye
resim deyince çakmadım ekle ya fotoğrafını nolcak ya bişi olmaz bence olsaydı buluşmaya katılanlara olurdu

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bu konuda çekinmene gerek yok biz burda aileyiz sonucta ama bazen pmden sarkıntılık yapanları goruyoruz yapanada zaten :bann: kendine güveniyosan ekle ;)

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt