Avatarım and İmzam a Yorumları Alayım Lütfennn...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Newton_Method

Newton_Method

Üye
    Konu Sahibi
Avatarım and İmzam a Yorumları Alayım Lütfennn...
Evet sayın maxicepliler avatarımı ve imzamı değiştiridim sizlerden de yorumlar bekliyorum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hiç sevmediğim bir dizinin hiç sevmediğim karakterleri
Cezaevlerini işkence merkezi gibi gösteren bir dizi!!
Yorumum bu sana paylaşımlarının devamını diliyorum, umarım Maxicep'te iyi vakit geçirirsin:oke:

Newton_Method

Newton_Method

Üye
    Konu Sahibi
yorum için teşekkürler de sevmediğin diziye bakmıyorsundur sanırım...evet bakmıyorsan nasıl karekterler hakkında yorum yaptın ilginç :S

Anıl Umut

Emekli Yönetici
yorum için teşekkürler de sevmediğin diziye bakmıyorsundur sanırım...evet bakmıyorsan nasıl karekterler hakkında yorum yaptın ilginç :S
bir şeyi sevip sevmediğine karar verebilmek için en az 1 defa onu denemen ona bakman lazımdır değil mi?
bu her insan için böyledir..:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
eyvallah:oke:
...
neyse arkadaş zamanla alışır bizlere ve ona göre cevap verir :)
iyi forumlar arkadaşım:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Şahsi düşüncem türk dizilerinin vasatı aşamamasıdır, bende bu yüzden pek izlemiyorum ki vaktim olsa dizi izlemem, maxiye girerim :) bence daha değerli bişeyler koyabilirsin, kendini yansıtan bişeyler ;)

Newton_Method

Newton_Method

Üye
    Konu Sahibi
Şahsi düşüncem türk dizilerinin vasatı aşamamasıdır

buraya katılıyorum...ama bu dizi gerçekten kendini aşan bir dizi neden dersen konusu ile rolleri ile...bu dizide başrol oyunucu yok her kes birer başrol oyuncusu gibi görünüyor...ama benim çok beğendiğim aliye(yelda reynaud) almanya da bi film de avrupa da en iyi oyuncu rolünü aldı ve oscar a aday birisi...bakanlar filmi bilirler bakmayanlar a da zorla baktıramayız ama önyarglıl olmak iyi değildir...sadece bu dizi için değil genel olarak ;)

_KadirşinaS_

Üye
Bu imzayı daha önce henry de kullanmıştı. Ben de bana onu hatırlattığı için beğenmedim. Yoksaaa ???:ehe

Solamente

Üye
Cezaevi hep soğuk ürkütücü gelmiştir bana çocukluğumdan beri o yüzden bu diziyi izlemedim ama karakterlerin ekrandaki duruşu bile soğuk geldi banada benimde düşüncem sempatik bişiler olsa daha güzel olur ama senin zevkinede saygı duyarım :)

omayra

Üye
Cezaevleri zaten soğuk ve ürkütücüdür. Hele girişleri tam bir felaket. Duyarlı kapının ayarları son derece hassastır. Çorabınızın delik olmamasına, kemer takmamaya özen gösterin :) Çünkü içeri girerken ötmeyene kadar soyunmak zorundasınız :ehe

İmza ve avatarında kullandığın diziyi izlemiyorum. Avatarın romantik ve hoş görünüyor. İmzan ise kötü. :)

Newton_Method

Newton_Method

Üye
    Konu Sahibi
Cezaevleri zaten soğuk ve ürkütücüdür. Hele girişleri tam bir felaket. Duyarlı kapının ayarları son derece hassastır. Çorabınızın delik olmamasına, kemer takmamaya özen gösterin :) Çünkü içeri girerken ötmeyene kadar soyunmak zorundasınız :ehe

İmza ve avatarında kullandığın diziyi izlemiyorum. Avatarın romantik ve hoş görünüyor. İmzan ise kötü. :)
valla sen bu işten anlıyorsun abla size hayranım ya...ceza evleri hakkında yorumlarınıza da aynen katılıyorum...filmde buna benzer sahneler vardı ;)

--------------- Ekleme ---------------

Bu imzayı daha önce henry de kullanmıştı. Ben de bana onu hatırlattığı için beğenmedim. Yoksaaa ???:ehe
kişilere yorum yapman bence hoş değil...henry isimli üye ile galiba iyi değildiniz ama yorumunu buna göre yönlendirmen bence hiç hoş olmamış...yorum yapmak için yazman hele hiç

--------------- Ekleme ---------------

kendini yansıtan bişeyler ;)

kendimi yansıtıyor mu :D sanırım tıpkı ben

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Forumu beraber klonladığınız arkadaşlarınıza da size de güle güle demek istiyoruz.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt