hikmet366 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: - - - Eklendi - - - Nasıl? Genişletmek için tıkla ... bak bu güzel iste - - - Eklendi - - - evet bu güzek bunu avatar yapabilirim
Faciaa01' Alıntı: - - - Eklendi - - - Nasıl? Genişletmek için tıkla ... bak bu güzel iste - - - Eklendi - - - evet bu güzek bunu avatar yapabilirim
RowneSM Üye Nextmanınki gibi aslında yapmak kolay logolu falan ps ile uğraşan yapar fakat boyutunuda iyi ayarlamak lazım tabii.
Nextmanınki gibi aslında yapmak kolay logolu falan ps ile uğraşan yapar fakat boyutunuda iyi ayarlamak lazım tabii.
hikmet366 Üye Konu Sahibi RowneSM' Alıntı: Nextmanınki gibi aslında yapmak kolay logolu falan ps ile uğraşan yapar fakat boyutunuda iyi ayarlamak lazım tabii. Genişletmek için tıkla ... ben ps programını bilmiyorum.
RowneSM' Alıntı: Nextmanınki gibi aslında yapmak kolay logolu falan ps ile uğraşan yapar fakat boyutunuda iyi ayarlamak lazım tabii. Genişletmek için tıkla ... ben ps programını bilmiyorum.
x-scarface Üye NakeDKing' Alıntı: sait abinin avatarı biraz grafikerlik isteyen bir avatar Genişletmek için tıkla ...
NakeDKing' Alıntı: sait abinin avatarı biraz grafikerlik isteyen bir avatar Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye Symbianize' Alıntı: Abi bunu alabilirmiyim beğendimde Genişletmek için tıkla ... Tabi ki de sormana gerek bile yok - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: bunu biliyor musun bilmiyorum maxicep e üye olduğum zaman kullandığım ilk avatar Genişletmek için tıkla ... Biliyorum
Symbianize' Alıntı: Abi bunu alabilirmiyim beğendimde Genişletmek için tıkla ... Tabi ki de sormana gerek bile yok - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: bunu biliyor musun bilmiyorum maxicep e üye olduğum zaman kullandığım ilk avatar Genişletmek için tıkla ... Biliyorum
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Bende alabilirmiyim ecabbar Genişletmek için tıkla ... sana da başka bulalım dur konuyu takip et koyacağım resim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Mister Popo bu arkadaşımızın adı - - - Eklendi - - - http://m.youtube.com/watch?v=edw7CCfcfr4
x-scarface' Alıntı: Bende alabilirmiyim ecabbar Genişletmek için tıkla ... sana da başka bulalım dur konuyu takip et koyacağım resim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Mister Popo bu arkadaşımızın adı - - - Eklendi - - - http://m.youtube.com/watch?v=edw7CCfcfr4
hikmet366 Üye Konu Sahibi bunu avatar profilene göre ayarlayabilirmisinz beyaz beyaz durmasın büyük olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu avatar profilene göre ayarlayabilirmisinz beyaz beyaz durmasın büyük olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hikmet366 Üye Konu Sahibi kcsoft' Alıntı: pc hurda oldu ben yapardm sana photoshop ile Genişletmek için tıkla ... Düşünmen Yeter.
kcsoft' Alıntı: pc hurda oldu ben yapardm sana photoshop ile Genişletmek için tıkla ... Düşünmen Yeter.
MrTech Üye kcsoft' Alıntı: pc hurda oldu ben yapardm sana photoshop ile Genişletmek için tıkla ... PC'yi yapamadılar mı abi ?
kcsoft' Alıntı: pc hurda oldu ben yapardm sana photoshop ile Genişletmek için tıkla ... PC'yi yapamadılar mı abi ?
hikmet366 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler Hangisi Sizce Güzel kararsız kaldım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler Hangisi Sizce Güzel kararsız kaldım