ibrahimismail Üye _KadirşinaS_' Alıntı: Falcı Genişletmek için tıkla ... arkadasım biraz fazla salladın
AkSiYoN Üye ibrahimismail' Alıntı: arkadasım biraz fazla salladın Genişletmek için tıkla ... sen ona imam dersen sende olsan olsan falcı olursun
ibrahimismail' Alıntı: arkadasım biraz fazla salladın Genişletmek için tıkla ... sen ona imam dersen sende olsan olsan falcı olursun
_KadirşinaS_ Üye AkSiYoN' Alıntı: sen ona imam dersen sende olsan olsan falcı olursun Genişletmek için tıkla ... İlk defa beni bu kadar net anlaya birisi çıktı. Bu arada mesleğin, oyunculuk olabilir.
AkSiYoN' Alıntı: sen ona imam dersen sende olsan olsan falcı olursun Genişletmek için tıkla ... İlk defa beni bu kadar net anlaya birisi çıktı. Bu arada mesleğin, oyunculuk olabilir.
AkSiYoN Üye _KadirşinaS_' Alıntı: İlk defa beni bu kadar net anlaya birisi çıktı. Bu arada mesleğin, oyunculuk olabilir. Genişletmek için tıkla ... kadirşinas a tam destek )))))) oyuncu değilim öğrenciyim ama sıkıysa bolumumu tahmin edin kadirşinas işletmeci
_KadirşinaS_' Alıntı: İlk defa beni bu kadar net anlaya birisi çıktı. Bu arada mesleğin, oyunculuk olabilir. Genişletmek için tıkla ... kadirşinas a tam destek )))))) oyuncu değilim öğrenciyim ama sıkıysa bolumumu tahmin edin kadirşinas işletmeci