Praetor Emekli Yönetici Salihyet' Alıntı: ama bir meslek değil hayat bilgisi öğretmeni olup bunları öğretmen lazım Genişletmek için tıkla ... Olur mu?! Var âmâlıktan para kazananlar! Seni de onlara benzettim işte He diyorsan ki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na kayıtlı bir meslek grubu değil o zaman bu konu başlığında doğru dürüst meslek yazabilen adam kalmaz
Salihyet' Alıntı: ama bir meslek değil hayat bilgisi öğretmeni olup bunları öğretmen lazım Genişletmek için tıkla ... Olur mu?! Var âmâlıktan para kazananlar! Seni de onlara benzettim işte He diyorsan ki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na kayıtlı bir meslek grubu değil o zaman bu konu başlığında doğru dürüst meslek yazabilen adam kalmaz
ufuk023 Üye dünyanın en güzel mesleği karşılığı sevgi olan ''annelik'' mesleğinde başarılar dilemeyeceğim çok başarılı olduğunu biliyorum....
dünyanın en güzel mesleği karşılığı sevgi olan ''annelik'' mesleğinde başarılar dilemeyeceğim çok başarılı olduğunu biliyorum....
Praetor Emekli Yönetici Fotoğrafçı!.. Slayt gösterici!.. Kadıköy Moda'da gezip "foto... foto var... Çekim mi abi...." diyen serbest meslek iştirakçısı...
Fotoğrafçı!.. Slayt gösterici!.. Kadıköy Moda'da gezip "foto... foto var... Çekim mi abi...." diyen serbest meslek iştirakçısı...