Praetor Emekli Yönetici "Var mı lan bana yan bakan?" diye nara atan esas oğlanın olduğu filmde, ona kafa tutan aktör!
iremm Üye praetor282' Alıntı: "Var mı lan bana yan bakan?" diye nara atan esas oğlanın olduğu filmde, ona kafa tutan aktör! Genişletmek için tıkla ... süperrr olmuş yaw tam Ufuk' a uygun üstteki grafiker
praetor282' Alıntı: "Var mı lan bana yan bakan?" diye nara atan esas oğlanın olduğu filmde, ona kafa tutan aktör! Genişletmek için tıkla ... süperrr olmuş yaw tam Ufuk' a uygun üstteki grafiker
Praetor Emekli Yönetici Ürettiği gözlüklere sponsor bulup zarar etmek istemediğinden kendi reklamını kendi yapan zat!
Salihyet Üye Güzel bişey mi söyledin, hakaret mi ettn, kestiremedim ama reklam yapmıorm.. Popstar jürisi olmalı
Praetor Emekli Yönetici Salihyet' Alıntı: Güzel bişey mi söyledin, hakaret mi ettn, kestiremedim ama reklam yapmıorm.. Popstar jürisi olmalı Genişletmek için tıkla ... Hahaha espirivari bir şey yaptım , ama kötü bir şey söylemem Bu arada fikrin ilginç; değerlendireceğim...
Salihyet' Alıntı: Güzel bişey mi söyledin, hakaret mi ettn, kestiremedim ama reklam yapmıorm.. Popstar jürisi olmalı Genişletmek için tıkla ... Hahaha espirivari bir şey yaptım , ama kötü bir şey söylemem Bu arada fikrin ilginç; değerlendireceğim...
Praetor Emekli Yönetici iremm' Alıntı: polis Genişletmek için tıkla ... İlk seni yakalardım... Biliyorsun artık sigara içmek artık daha da yasak Kübalı pura taciri!
iremm' Alıntı: polis Genişletmek için tıkla ... İlk seni yakalardım... Biliyorsun artık sigara içmek artık daha da yasak Kübalı pura taciri!