Avatar oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
Avatar oyunu

Meşhur avatar filminin muhteşem 3 Boyutlu oyunu.

Samsung Galaxy S için Avatar HD oyununu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. HD oyun destekli diğer Android modelleride bu oyunları deneyebilir. Ancak ekran işlemci ve grafik kartı yetersiz Androidler bu oyunu kaldırmayabilir. Tavsiye Android 2.1 ve üzeridir. Bilginize.

Oyunu kurmak için verdiğim sıralamayı harfiyen uygulayın. Öncelikle zipli dosyanın içindeki apk dosyasını kurun ama oyunu henüz açmayın. Sonra sıkıştırılmış dosya içerisinde gelen data isimli klasörü verdiğim yola kopyalayın.
Burası Kök Dizin/gameloft/games/Avatar/data klasörünü tam buraya kopyalamalısınız. Eğer bu dizilimde eksik klasör var ise bunu büyük küçük harf duyarlılığına dikkat ederek kendiniz oluşturmalısınız.

Şimdi oyunu açıp oynayabilirsiniz. İyi forumlar.

Dowloand Linkleri ;

sd cart dosyası;

Alternatif;
 
  • Beğen
Tepkiler: siverock


rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
253 gösterim ama teşekkür yok :allalla:
 

siverock

Üye
teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: rstsn
rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim
 

hebheb

Üye
Teşekkür olmaz...Çünkü bu oyunu kurabilen birisi olduğunu sanmıyorum...Hatta bu oyunu senin kurabildiğinden dahi şüpheliyim...Alıntı alıntı alıntı...Buda bir emek sözüm yok...Ama insan bir dener bir bakar...Biri bir hata yapıyor bir hata bin hata oluyor...Bu sd dosyasıyla olmuyor...Sadece apk yı koyun millet internetten sd sini yüklesin bari...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt