Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden avatarımızı seçtiğimizde site boyutunu otomatik olarak ayarlardı. Fakat şimdi ise resim büyük hatası veriyor.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeş mecbur paintten, ayarliyoz,;)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
aynen paintten ayarlyoz :(

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yeniden boyutlandir:D:D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu cozebilir misiniz?

asigsasi

asigsasi

Üye
buradan kolay ve hızlı bir şekilde boyutlandırma yapabilirsin ancak sitenin eski özelliği daha iyiydi

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekküler paint sorundu zaten

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
KayraBey

KayraBey

Üye
Mustafa yakalanmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Dede nerdesin yoksun epeydir :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Açıklama?

codblackops2

codblackops2

Üye
Bencede sen biran önce şu avatarını değiştir :D

Türe

Türe

Üye
Hakkaten ya. Geçen resim atayım dedim büyük dedi. Oto. Ayarlasa iyiydi.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Cevap yazmamış olmamız ilgilenmediğimiz anlamına gelmiyor arkadaşlar. Yapılan ayarlamalar sırasında otomatik boyutlandırma özelliği devre dışı kalmış. Bu ayarlamalarla ilgilenen yönetici arkadaşlarım durumla ilgili bir açıklama yapacaklardır.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bencede sen biran önce şu avatarını değiştir :D

:p

- - - Eklendi - - -

Cevap yazmamış olmamız ilgilenmediğimiz anlamına gelmiyor arkadaşlar. Yapılan ayarlamalar sırasında otomatik boyutlandırma özelliği devre dışı kalmış. Bu ayarlamalarla ilgilenen yönetici arkadaşlarım durumla ilgili bir açıklama yapacaklardır.

İyi forumlar.

Cevap yazilmasi bizim bilgilendirilmemiz konusunda daha iyi olur. Tek bir cumle bile yeter.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sorunun çok ciddi olacağını düşünmedim açıkcası :D yakalanmışım :ehe

Sitede bir takım düzenlemeler oluyor bu nedenle sistem dönüştürme yapamıyor olabilir? sitenin daha önceleri dönüştürdüğünü fark etmedim açıkcası, sistemin kabul edemediği büyük orantıdaki 300x200 boyutlarda jpk yüklerken hata alıyordum, ancak 140x170 aralrında denediğimde bazen hata alır bazen almazdım.
Png fotmatında ise hiç almıyorum :hmmm
Anlattıklarıma istinaden kesin birşey söyleyemiyorum, genel olarak kullandığımız yöntem boyutlandırmak oluyor ve png olarak yüklemek.
Eğer bu bir sorun ise düzeltilir, yada yeni düzenlemelerde farklılık getirilebilir, şimdilik idare etmenizi ve istenilen boyutlarda yada Png olarak yükleme yapmanızı öneririm, daha sonrasında kolaylık getirilecektir inşallah.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, Türe ve Dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun çok ciddi olacağını düşünmedim açıkcası :D yakalanmışım :ehe

Sitede bir takım düzenlemeler oluyor bu nedenle sistem dönüştürme yapamıyor olabilir? sitenin daha önceleri dönüştürdüğünü fark etmedim açıkcası, sistemin kabul edemediği büyük orantıdaki 300x200 boyutlarda jpk yüklerken hata alıyordum, ancak 140x170 aralrında denediğimde bazen hata alır bazen almazdım.
Png fotmatında ise hiç almıyorum :hmmm
Anlattıklarıma istinaden kesin birşey söyleyemiyorum, genel olarak kullandığımız yöntem boyutlandırmak oluyor ve png olarak yüklemek.
Eğer bu bir sorun ise düzeltilir, yada yeni düzenlemelerde farklılık getirilebilir, şimdilik idare etmenizi ve istenilen boyutlarda yada Png olarak yükleme yapmanızı öneririm, daha sonrasında kolaylık getirilecektir inşallah.

:sirit: :pro:

Eskiden jp, png farketmez hepsinin boyutunu ayarliyordu. Sadece internet sitesi yazarsak boyutlandirma yapamiyordu. Cok uzun bir suredir degil aslinda 2-3 haftadir bu sorun var sadece. Daha once acatar olarak kullandigim resimleri de denedim. Hepsinden boyut sorunu cikiyor.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Takipçi Satın Al

Üst Alt