Sponsorlu Bağlantılar

wingman

wingman

Üye
Originally posted by iceboy@Jun 21 2005, 02:03 AM
Hehe. Kuzey Kibris'a da seferleri olan ve ilk bindigim zaman, 1 saat 45 dakka rotar yapan, klimalari calismadigi icin herkesin elinde "tehlike aninda yapilmasi gerekenler" kagidinin yukari asagi sallanip serinlemeye calistigi hava yollarini cagristiriyor bana...!!!! :wacko:
[post=91927]Quoted post[/post]​

kibris seferini yapan ucaklar ingiltere (manchester, stansted) seferini yaparak gelir. oradaki tüm yer hizmetleri birimi yavaş ve eksik ekipmanla calışır. Az sayıda merdiven vardır, 15-20 dakikada merdiven ancak gelir. 200 kişilik uçaga sadece 1 adet servis otobüsü tahsis edilir yolcuyu bosaltip gelir. Bu her İngiltere seferinde olur. İnanmayan yada inanmak istemeyen arkadaslara pass bilet ayarlayabilirim, olayi kendi gozuyle gormesi için.

Airbus ucaklarinin cogunda klima sistemi, ucagin motoruna bagimlidir. Motor calisana kadar sadece normal hava üfler. Merdiven cekilmeden motorun calistirilmasi halinde ortalik Ozzy Osbourne konserine döner. :)
(Bilgi amacli yazilmistir, kural ihlal ettimse affola)

iceboy

iceboy

Üye
Originally posted by wingman+Jun 21 2005, 12:19 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(wingman &#064; Jun 21 2005, 12:19 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-iceboy@Jun 21 2005, 02:03 AM
Hehe. Kuzey Kibris&#39;a da seferleri olan ve ilk bindigim zaman, 1 saat 45 dakka rotar yapan, klimalari calismadigi icin herkesin elinde "tehlike aninda yapilmasi gerekenler" kagidinin yukari asagi sallanip serinlemeye calistigi hava yollarini cagristiriyor bana...&#33;&#33;&#33;&#33;  :wacko:
[post=91927]Quoted post[/post]​

kibris seferini yapan ucaklar ingiltere (manchester, stansted) seferini yaparak gelir. oradaki tüm yer hizmetleri birimi yavaş ve eksik ekipmanla calışır. Az sayıda merdiven vardır, 15-20 dakikada merdiven ancak gelir. 200 kişilik uçaga sadece 1 adet servis otobüsü tahsis edilir yolcuyu bosaltip gelir. Bu her İngiltere seferinde olur. İnanmayan yada inanmak istemeyen arkadaslara pass bilet ayarlayabilirim, olayi kendi gozuyle gormesi için.

Airbus ucaklarinin cogunda klima sistemi, ucagin motoruna bagimlidir. Motor calisana kadar sadece normal hava üfler. Merdiven cekilmeden motorun calistirilmasi halinde ortalik Ozzy Osbourne konserine döner. :)
(Bilgi amacli yazilmistir, kural ihlal ettimse affola)
[post=91950]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

Verdigin bilgiler icin sagol kardes. Ama ingilterede (stansted yada heatrow) havaalaninda servis otobusleri kullanilmiyor. Yolcular ucaga, hava alani binasindan ucagin kapisina direk giden boru gibi kopruler konuluyor ve yuruyerek geciyorlar.
Aslina bakarsan burdan tekrar ayni hava yollarini kullanmaktan korkuyorum. Ama bi degisiklik olduysa bana haber veriver lutfen. Cunku bu havayollari sirketi burdan Kibris&#39;a ucus yapan en ucuz sirket. Fakat aksakliklardan dolayi insan bu sirketle ucmaktan kaciniyor.

Neyse, oyuna kaldigimiz yerden devam edelimde azar isitmeyelim bari.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Havayollarinda calisan bilgilendirici bir arkadas... ;;)

_KyRa_

_KyRa_

Üye
güzel ülkem :-)

DefectoR

Konu Sahibi
şeytan

wingman

wingman

Üye
tarantino&#39;nun gecen secen sene vizyondaki filmi "Hero"

(Bu arada Manchester&#39;a gidenler ucak iner inmez sol tarafta muazzam Concorde ucagini gorebilirler ;) )

DefectoR

Konu Sahibi
tatil... :DD

busem

Üye
uykuyu çağırıştırıyor

wingman

wingman

Üye
Originally posted by busem@Jun 21 2005, 07:31 PM
uykuyu çağırıştırıyor
[post=92550]Quoted post[/post]​