Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
Yaramaz kız çoçuklarından nefret ederim (mad_girl)aglayan bebekleri çok severim(ck1991)makyaj yaparsan aglama bence gözlerine zarar (slayer)

CK1991

CK1991

Üye
Dj Akman

ABC

ABC

Üye
gözü ağlıyo ağzı gülüyo bence psikolojik sorunları war bebein.belki de mona lisa'nın uzaktan akrabasıdır

mAd_girL

mAd_girL

Üye
cok güzel kadın yafuuu

ouSahin

ouSahin

Üye
sende çok yaramaz

jöly

Üye
canım diskoya gitmek istediiii

mAd_girL

mAd_girL

Üye
köpeklerden korkarım ama bu köpek şekermiş jeliboncumm

madhead

madhead

Üye
L-manyak okuduğum dönemlerde bi karakter vardı..ufak cadaloz bi kız çocuğu..(ismini hatırlayamadım) onu çağrıştırıyor..

ABC

ABC

Üye
gizemli bir arkadaşımız.

^^AnaCOnDA^^

Üye
angelina hayrrrraaaaanıyımmmmmmmmm

D3N1Z

D3N1Z

Üye
kendisinin geleceğini ve bizim gelceğimizi görüyorum

ouSahin

ouSahin

Üye
gözün çok hoşşş

Vassili

Üye
tam bi dj YEAH...
benimki sünger bob havalı pantolon yihohoho

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ben bu sunger bob u cok sevıom acaip şeker yaa

ABC

ABC

Üye
rugratsta kuzenlerini döven kıza benziyor.a o mu ne?angelica?

slayer

Üye

Yorum yok...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bakın şimdi siz bu avatara yanlış yorum yapıosunuz bu kızın makyajı akmıo ki bu kız kan aglıyo sizde rimelleri akmış sanıyorsunuz dimi sanki kız makyaj yaptıktan sonra aglanmaması gerektiğini bilmeyecek kadar bilgisiz mi haksızmıyım avatarın sahibi hıı

CooL'n'Quiet

Üye
küçük,yetim zavallı kimsesiz savunmaya muhtac bi kız cocuğu :b

slayer

Üye
Hiç bir zaman Göklerden inmeyecek bişey...

<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 10 2006, 09&#58;17 PM) [post=249920]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bak&#305;n &#351;imdi siz bu avatara yanl&#305;&#351; yorum yap&#305;osunuz bu k&#305;z&#305;n makyaj&#305; akm&#305;o ki bu k&#305;z kan agl&#305;yo sizde rimelleri akm&#305;&#351; san&#305;yorsunuz dimi sanki k&#305;z makyaj yapt&#305;ktan sonra aglanmamas&#305; gerekti&#287;ini bilmeyecek kadar bilgisiz mi haks&#305;zm&#305;y&#305;m avatar&#305;n sahibi h&#305;&#305;
[/b][/quote]

Vassili

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 10 2006, 08&#58;21 PM) [post=249870]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben bu sunger bob u cok sevıom acaip şeker yaa
[/b][/quote]
sünger bob mu? (avatarı değiştim) demi bu avatarımda çok şirin

Üst Alt