PALA.
Üye
Ben yaptım mı yaptım . Gerisini bilmem.@MAERKEK Ağa 5 tane lisans dağıttın, adam gibi kullanan çıkmadıBu millet de beleş mezar bulsa içine girecek, madem ihtiyacınız yok kullanacak değilsiniz, neden çekilişe katılırsınız anlamış değilim Buradaki en büyük çekilişlerden birisi yapıldı ama katılımda olmadı, 5 kişi falan katıldı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerisi kendini bilsin yeterBen yaptım mı yaptım . Gerisini bilmem.
Bi çaydan mı korkacaz . IsmarlarımAnkara Geldin Mı Haber Ver Bana Çay Ismarlar Gibi Yaparım O Ara Wc ye Gider Hesabı Sana Ödetirim Ödeşmiş Gibi Görünürüz
AdamsınBi çaydan mı korkacaz . Ismarlarım
Konyalıları geçtin sendeAdamsınBeleş Herşeye Varım Ben
Abe Fakirihh FakirihhKonyalıları geçtin sende
Fakir adamın arabayla ne işi var ?Abe Fakirihh Fakirihh
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmiyorum adam piyasayı düşürmek istiyor yada bulup sormak gerekFakir adamın arabayla ne işi var ?
Çekiliş biteli aylar olduçekilişe katılıyorum
Biz konyalılar çok mu tutumluyuz sen orda yaşıyosun ya iyi bilirsinKonyalıları geçtin sende
Elinde varken başka yerde beleş bulunca oradan temin etmek yemekte ... ne denir buna ? Tutumluluk değil aç gözlülükBiz konyalılar çok mu tutumluyuz sen orda yaşıyosun ya iyi bilirsin
Ni ye ki zamanında çok yokluk çektiğimiz içindir belki bu tutumluluk
Hani belki, Konya'nın manyaklarındansındır bir ihtimalBen Konyalı değilim aslında
Doğma büyüme Bağcılar çocuğuyum
Emekli kararını değiştirdi, gülmekten katıldıKatılayım bari
İşine geldimi istanbulluyum dimi az değilsin.Ben Konyalı değilim aslında
Doğma büyüme Bağcılar çocuğuyum
Ama cidden öyleyimİşine geldimi istanbulluyum dimi az değilsin
bazı anne baba çocuğu sıcakta bırakırsa uyur normaldır. bizim sıpayı gör sabah 6 7 dedi mi ayakta. iştimayi o alıyor.Ama cidden öyleyim
O zaman Bağcılar devlet hastanesi yokmuş Bakırköy devlet hastanesinde doğmuşum ordan arabayla vınnn bağcılar
Arada köye gidip gelmişim
Bu arada çok az ağlarmışım
Çok uykucuymuşum
Tembelliğin kitabını yazmışım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?