S.c.k.N
Üye
Avans Liralar Artıyor, Cep Avans Değerleniyor!
Bireysel faturasız abonelerimizin kullanımına sunulmuş olan Cep Avans Servisi dahilindeki avans liralar 1 Ağustos 2011 tarihi itibariyle 5 TLden 6 TLye çıkartılacaktır.
Ücretsiz olan Cep Avans Servisi ile Vodafone bireysel ve kurumsal faturasız hat abonelerinin kullanımına avans lira sunulmakta, bakiyeleri bittiğinde bu liralar ile iletişime devam etmeleri sağlanmaktadır.
Kaynak:
Vodafone sitesinde bu duyuruyu okuduğumda aklıma 1,1 TL telsiz ücretine karşılık sus payı olarak verildiğini düşündüm. O yüzden 5 TL 'den 6,1 TL ye çıkarsa daha iyi olurdu 1 kuruşumuz kaldı arkadaş ?
Ücretsiz olan Cep Avans Servisi ile Vodafone bireysel ve kurumsal faturasız hat abonelerinin kullanımına avans lira sunulmakta, bakiyeleri bittiğinde bu liralar ile iletişime devam etmeleri sağlanmaktadır.
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vodafone sitesinde bu duyuruyu okuduğumda aklıma 1,1 TL telsiz ücretine karşılık sus payı olarak verildiğini düşündüm. O yüzden 5 TL 'den 6,1 TL ye çıkarsa daha iyi olurdu 1 kuruşumuz kaldı arkadaş ?

Net paketim bittiği halde bitti msjı gelmedi bnde nette takılmaya devam ettim,bi baktım 3 lira gitmiş avanstan,sonrasındada lazım değil diye kapattırdım işte.