Avans Liralar Artıyor, Cep Avans Değerleniyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Avans Liralar Artıyor, Cep Avans Değerleniyor!
Bireysel faturasız abonelerimizin kullanımına sunulmuş olan Cep Avans Servisi dahilindeki avans liralar 1 Ağustos 2011 tarihi itibariyle 5 TL’den 6 TL’ye çıkartılacaktır.

Ücretsiz olan Cep Avans Servisi ile Vodafone bireysel ve kurumsal faturasız hat abonelerinin kullanımına avans lira sunulmakta, bakiyeleri bittiğinde bu liralar ile iletişime devam etmeleri sağlanmaktadır.

Kaynak:

Vodafone sitesinde bu duyuruyu okuduğumda aklıma 1,1 TL telsiz ücretine karşılık sus payı olarak verildiğini düşündüm. O yüzden 5 TL 'den 6,1 TL ye çıkarsa daha iyi olurdu 1 kuruşumuz kaldı arkadaş ? :D

punisher123

punisher123

Üye
avans uygulaması çıktığında ilk ay yedim kazığını zaten hemen kapattım:) Net paketim bittiği halde bitti msjı gelmedi bnde nette takılmaya devam ettim,bi baktım 3 lira gitmiş avanstan,sonrasındada lazım değil diye kapattırdım işte.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'deki avans bakiye daha karlı sonuçta Turkcell sms paketi falan alırken avans paketinden kullanmana izin veriyor fakat Vodafone buna izin vermiyor...

eurowision

eurowision

Üye
ben kapattım cep avansı... Konuyu açan arkdaşım ne sus payıymış bu? Sonuçta hayrına vermiyor ekstra 1 lirayı... Bakiye yüklemesi yapınca hop 6 TL gidecek + 1.1TL Telsiz Vergisi = 7.1TL :angry:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende kapatacam cep avansı

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
ben kapattım cep avansı... Konuyu açan arkdaşım ne sus payıymış bu? Sonuçta hayrına vermiyor ekstra 1 lirayı... Bakiye yüklemesi yapınca hop 6 TL gidecek + 1.1TL Telsiz Vergisi = 7.1TL :angry:

Dostum sonuçta hani bi kıyak geçmiş iyilik yapmış gibi yansıtıyorlar ya ondan öyle demiştim ( :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt