Avanosta kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Avanosta kaza: 4 ölü, 3 yaralı
Ankara- Kayseri Karayolu’nda otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralılar Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kaza,dün akşam saat 22.30 sıralarında Ankara-Kayseri Karayolu’nun Nevşehir’in Avanos İlçesi’ne bağlı Kalaba Beldesi’ne 1 kilometre kala meydana geldi. Adıyaman’dan geldiği öğrenilen ve Kayseri istikametine gitmekte olan Halil Şahin yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen sürücüsünün henüz belirlenemediği kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücüsü Halil Şahin, Serpil Yaman, Fatma Yaman, 2 yaşındaki kimliği belirlenemeyen bir çocuk hayatını kaybederken Müveyada Yaman, İsmail Yaman ve Dilara Yaman yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden ve otomobilde sıkışan Serpil Yaman’ın cesedi itifaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Ölenlerin cenazeleri Kalaba Sağlık Ocağı’ndaki morga kaldırıldı.

Öte yandan Ankara-Kayseri Karayolu’nun Kalaba Beldesi mevkiinde yol çalışması olması nedeniyle Ankara istikametinin kapandığını ve araçları geçici olarak karşı yöne yönlendirildiği ve kazanın bu sırada geldiğini belirtti.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt