Avada kedavra büyüsü yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
Avada kedavra büyüsü yaptım

Beyler bildiğiniz gibi kurban bayramı dolayısıyla hogwarts büyücülük okulu tatildi.Bende tatil diye ailem yanına geldim bu sabah kalktım sabah sporu yapıcaktım eşortmanlarımı giydim sahile doğru gidiyordum alt geçit gibi bir yer var karanlık oradan geçerken arkadan birinin beni takip ettiğini farkettim tam arkamı dönüp bakıcaktım o sırada ruh emiciler saldırdı bende kendimi korumak için Avada Kedavra büyüsü yapmak zorunda kaldım.Bunlar hep o burunsuz voldemortun işleri. Bildiğiniz gibi hogwartlıların mugglerın dünyasında büyü yapması kesinlikle yasak.Bende hemen dumbledore aradım böyle böyle oldu abi ne yapmalıyım dedim oda merak etme bişey olmaz büyücülük bakanlığında adamlarımız var ayarlarız dedi.Ama ben dumbledore hiç güvenmiyorum ne yapmalıyım beyler yardım edin lütfen

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bana niye danışmadın Harry çok kalbimi kırdın :(

• Beğen
Tepkiler: Eni Vici Vokke
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
zindan yok :zzz

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

mekandroid

Üye
yanlis buyu aslinda expecto patronus olcakti daha etkili ruh emicilere karsi sen merak etme buyuculuk bakanliginda iyi yerim var biseyler ayarlariz sana :ehe:

- - - Eklendi - - -

Ayar kalmamis yinni.

- - - Eklendi - - -

bu resim isini banada ogretsene?

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
yanlis buyu aslinda expecto patronus olcakti daha etkili ruh emicilere karsi sen merak etme buyuculuk bakanliginda iyi yerim var biseyler ayarlariz sana :ehe:

- - - Eklendi - - -

Ayar kalmamis yinni.

- - - Eklendi - - -

bu resim isini banada ogretsene?

Symbian telefonlara özel programlarla yapıyoruz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...