doğru diyorsun ama av meselesi çok önemli bir konu olduğundan göze çarpan bir yerde olmalı bu konu çok tutargüzel ama konuyu buraya açsaydın
Diğer Hobiler

tabiki biz herhafta boşuna gitmiyoruz balık avınabilmem olabilir
ama balık tutması gerçekten çok zevkli oluyor![]()
bu konu açılsın tuttuğum balıkların resminide paylaşıcam:herşeyin bir başlangıcı var o şimdi başladı soınuçtan herkez memnun olacak eminim bide şu benim oyunlar yayınlansaydı hayırlısıyla site dolup taşacaktıOlabilir ama okadar ilgi goren bişey olsa diğer hobilerde av la dolu konu olur

tabiki biz herhafta boşuna gitmiyoruz balık avınabu konu açılsın tuttuğum balıkların resminide paylaşıcam:
ya sorma geçen sene balığa gittim saat 2 ile 3 arasıydı gardaş balık oltaya bi vurdu görecen balık su üstünde resmen savaşıyordu kurtulmayı başardı hala acısı içimde
iyi olur
balığı oltayla çekerken çok zevkli oluyor
balığın o çırprnışlar oltayı sallamsı felan ama kaçırıncada kötü oluyor yaa
ama o günde baya balık tuttum 2 tandesi yaklaşı 2kg kadar 
belki olabilir ama balık için ayrı bir bölümün oluşturulması lazım diğer avcılık konularıyla dolarsa milletin hevesi kaçar çok kişi benimn gibi olta hastasıdır.herkez için en iyisi bu bölüm açılmalıhobiler bölümü altına acılabılır.
Avcılık.
ya sorma geçen sene balığa gittim saat 2 ile 3 arasıydı gardaş balık oltaya bi vurdu görecen balık su üstünde resmen savaşıyordu kurtulmayı başardı hala acısı içimdeama o günde baya balık tuttum 2 tandesi yaklaşı 2kg kadar
2 hafta öncede gittim 4kg kadar balık yakaladım biri 2-2.5kg arası sazandı diğeride 1kg yakın sekiz bıyıktı dğierleride çerez![]()

valla adanada otursan her türlü götürürdüm senide malum aramızda engelde olsa değişmez taktiklerimiz yeter bu hafta mutlaka balığa git ne dert ne stres hiç birşeyin kalmaz iyileşirsin boşuna doktora para vermeye gerek yok dimi
ben bayağı uzun bi zamandır gitmedim yaa![]()

valla adanada otursan her türlü götürürdüm senide malum aramızda engelde olsa değişmez taktiklerimiz yeter bu hafta mutlaka balığa git ne dert ne stres hiç birşeyin kalmaz iyileşirsin boşuna doktora para vermeye gerek yok dimi![]()

tabiki şehir hayatının stresinden uzak patron derdi yok iş yok para derdi yok şu zil bi çalsada balık yakalasam derdi var
sağolasın teşekkürler
doru söylüyorsun valla sakin sakin kafa dinlersin![]()