Av Bölümü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Av Bölümü ?
evet arkadaşlar sizce sitede av bölümü gerekli değilmi ? mesela ben balık hastasıyım taktiklerimizi paylaşa biliriz yeni avlama yöntemleri geliştirebiliriz! bence bu konu açılmalıııı...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bilmem olabilir
ama balık tutması gerçekten çok zevkli oluyor :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Olabilir ama okadar ilgi goren bişey olsa diğer hobilerde av la dolu konu olur

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
bilmem olabilir
ama balık tutması gerçekten çok zevkli oluyor :oke:
tabiki biz herhafta boşuna gitmiyoruz balık avına :) bu konu açılsın tuttuğum balıkların resminide paylaşıcam:

----------Eklendi @ 19:40:33 ---------- Yazıldı @ 19:39:31 ----------

Olabilir ama okadar ilgi goren bişey olsa diğer hobilerde av la dolu konu olur
herşeyin bir başlangıcı var o şimdi başladı soınuçtan herkez memnun olacak eminim bide şu benim oyunlar yayınlansaydı hayırlısıyla site dolup taşacaktı :D

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tabiki biz herhafta boşuna gitmiyoruz balık avına :) bu konu açılsın tuttuğum balıkların resminide paylaşıcam:

iyi olur
balığı oltayla çekerken çok zevkli oluyor
balığın o çırprnışlar oltayı sallamsı felan ama kaçırıncada kötü oluyor yaa

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi

iyi olur
balığı oltayla çekerken çok zevkli oluyor
balığın o çırprnışlar oltayı sallamsı felan ama kaçırıncada kötü oluyor yaa
ya sorma geçen sene balığa gittim saat 2 ile 3 arasıydı gardaş balık oltaya bi vurdu görecen balık su üstünde resmen savaşıyordu kurtulmayı başardı hala acısı içimde :( ama o günde baya balık tuttum 2 tandesi yaklaşı 2kg kadar
2 hafta öncede gittim 4kg kadar balık yakaladım biri 2-2.5kg arası sazandı diğeride 1kg yakın sekiz bıyıktı dğierleride çerez:)

• Beğen

Burak

Üye
hobiler bölümü altına acılabılır.

Avcılık.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
hobiler bölümü altına acılabılır.

Avcılık.
belki olabilir ama balık için ayrı bir bölümün oluşturulması lazım diğer avcılık konularıyla dolarsa milletin hevesi kaçar çok kişi benimn gibi olta hastasıdır.herkez için en iyisi bu bölüm açılmalı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ya sorma geçen sene balığa gittim saat 2 ile 3 arasıydı gardaş balık oltaya bi vurdu görecen balık su üstünde resmen savaşıyordu kurtulmayı başardı hala acısı içimde :( ama o günde baya balık tuttum 2 tandesi yaklaşı 2kg kadar
2 hafta öncede gittim 4kg kadar balık yakaladım biri 2-2.5kg arası sazandı diğeride 1kg yakın sekiz bıyıktı dğierleride çerez:)

ben bayağı uzun bi zamandır gitmedim yaa :(

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi

ben bayağı uzun bi zamandır gitmedim yaa :(
valla adanada otursan her türlü götürürdüm senide malum aramızda engelde olsa değişmez taktiklerimiz yeter bu hafta mutlaka balığa git ne dert ne stres hiç birşeyin kalmaz iyileşirsin boşuna doktora para vermeye gerek yok dimi :)

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
valla adanada otursan her türlü götürürdüm senide malum aramızda engelde olsa değişmez taktiklerimiz yeter bu hafta mutlaka balığa git ne dert ne stres hiç birşeyin kalmaz iyileşirsin boşuna doktora para vermeye gerek yok dimi :)

sağolasın teşekkürler
doru söylüyorsun valla sakin sakin kafa dinlersin :)

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi

sağolasın teşekkürler
doru söylüyorsun valla sakin sakin kafa dinlersin :)
tabiki şehir hayatının stresinden uzak patron derdi yok iş yok para derdi yok şu zil bi çalsada balık yakalasam derdi var :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hobiler bölümünde av bilgileri hakkında güzel bir başlık açarsın yönetime bildirisin üst konu olabilecek se yaparlar. sende konuyu güncel tutarsın ayrıca üyelerden de ilgili olan arkadaşlar konuya bildikleri yada paylaşacaklarını eklerler.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hobiler bölümü av konulu paylaşımlar için uygundur arkadaşlar, ayrı bir bölüme gerek duymuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Burak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt