autorun virüsü bulaştı kurtulamıyorum bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
autorun virüsü bulaştı kurtulamıyorum bi bakın
arkadaşlar pc ye autorun virüsü bulaşmış usb yi takınca görüyor faakt içine girmıyor regeditten mountpoints2 yi sil dediler oldu faakt bu geçici bir çözüm oldu hemen mountpoints2 tekrar geldi ve gene giremedim bu autorun virüsünden nasıl kurtulucağız çeşitli yerde açıklamalar gördüm ama hepsi değişik değişik anlartmış en güvenilir forum burası olduğu için buraya yazıyım dedim yardımlarınızı beklıyorum

lolaman

lolaman

Üye
SUPER AntiSpyware dene olmazsa Kaspersky indir o da olmazsa son çare Spyware terminator dene.Olmazsa da format atarsan sırayla şunları yap.
1.Bilgisayarı güvenli modda aç
2.Hemen Kaspersky indir
3.Bilgisayarı taramadan geçir
4.Emin olmak için güvendiğin başka bir program varsa da onlada tarama yapabilirsin.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
SUPER AntiSpyware dene olmazsa Kaspersky indir o da olmazsa son çare Spyware terminator dene.Olmazsa da format atarsan sırayla şunları yap.
1.Bilgisayarı güvenli modda aç
2.Hemen Kaspersky indir
3.Bilgisayarı taramadan geçir
4.Emin olmak için güvendiğin başka bir program varsa da onlada tarama yapabilirsin.
pcmde suan kaspersky var ve tarama yapıyorum daha önce combofizle yapıyım olur dedim combofixlede çözüme ulaşamadım

coolasker54

coolasker54

Üye
Arkadaşım ilk önce bilgisayarı güvenli modda aç sonra pc yi tamamen bi tara. sonra pc yi normal aç usb security dik i yükle flash ı tak sonra flastaki virüsleri zaten görür o sil onları flash ı çıkar . (istersen pc yi tekrar güvenli modda aç bi sefer daha tara) kesin sonuç alırsın bndede vardı o sorun avg + usb securty disk :oke:

lolaman

lolaman

Üye
Benimkine benzer ama bende bir daha böyle bir sorun olursa seninkini deneyeceğim bu sefer.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ilk önce bilgisayarı güvenli modda aç sonra pc yi tamamen bi tara. sonra pc yi normal aç usb security dik i yükle flash ı tak sonra flastaki virüsleri zaten görür o sil onları flash ı çıkar . (istersen pc yi tekrar güvenli modda aç bi sefer daha tara) kesin sonuç alırsın bndede vardı o sorun avg + usb securty disk :oke:
dediğini yaptım olmadı gene olmadı

greenmile

greenmile

Üye
usbye flash bellek taktığında mı bu sorunla karşılaşıyorsun.Eğer öyleyse flash belleğini temizlemen gerekir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
USB Disk Security kullan.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi

evet bu programı şiddetle tavsiye ederim.Pcdekini kaldırsan bile flash belleğindeki her taktığında bilgisayarına tekrar bulaşacaktır.
[/QUOTE

ben onuda düşündüm ve windows xp sini takıp usbyi bi şekilde biçimlendirdim usb bom boş biçimlednrime yapyığım için içinde virüsde kalmadı ama şimdi amacım pc deki virüsü silmek

asgz

asgz

Üye
Microsoft security essential veya Combofix işini görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt