Autorun.inf Virüsü Tehlikesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
Autorun.inf Virüsü Tehlikesi
Arkadaslar, ben icinde autorun.inf virüsü bulunan flash'ımı kullanarak masaüstü bilgisayarımdan laptop'a müzik attım. Laptop'tan da teelfona... Telefonun hafıza kartına, ordan da telefona virüs gfecmez mi? Hafıza kartındaki her seyi dogrudan masaüstü bilgisayarıma attım simdi. Ve bellek kartını dogru cöpe... Telefonu da formatladım. Ama virüs gitmiyo!!! Peki laptop'a da virüs girmis midir? Bu virüsün magdurları yardımcı olursa cok sevinicem. Hicbi' sey önemli diil, yeter ki laptop cökmeswin... :(

Not: Bellek kartını atmadan önce müzikleri masaüstü bilgisatarıma attım dedim ya, masaüstü bilgisayarımda tarayıcı yok; msaüstü bilgisaytarımıun virüs kapmadıgından nası emin olabilirim?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar bi' el atın yaa nefret ediyorum bu virüsten lanet olsun okul bilgisayarlarına!!!

--------------- Ekleme ---------------

Ya off yeter artık biri ilgilenmiycek mi yaa çok zor şey mi istiyorum lanet olsun bu telefonu aldığımdan beri bu forumdan çıkmıyorum sürekli bi yerine bi şey oluyo bilmem ne kurtulamadım gitti n'edicem ben bu telefonla o kadar kötü ki biri yardım etsin cmd telefon belleğinde virüs bulmuyo ama kendi gözlerimle görüyorum autorun.inf'i orda yıldım resmen offf yeni hafıza kartı da takamıyorum bu kez de ona geçer elimde kalır diye iyi ki bu bilgisayarın bluetooth'u yok hee sırf o yüzden lanet autorun.inf'li flash'ı kullandım lanet olsun bunu yaptığım güne lanet olsun elimdeki cd'lerin kendi reklamını yapan bi sitenin müzikleriyle dolduğu güne biri yardım etsin artıkkkkk kafayı yiycem ya biri yardım ederse bi şeyler yapabilirim yapmam gereken bi sürü iş var yine de bu telefonla uğraşıyorum lanet olsuuuuun. Ya bi yardımmmmm...!!!

celibar

celibar

Üye
laptopun için şu proğramı kur ve bilgisayarını tara dene. .telefonu temizlemek için xplore yükle.menü>bul>dosya arama'ya *.inf yaz tamam de.çıkan autorun.inf dosyalarını sil.

werarce

werarce

Üye
dr web diye bi antivirüs var onunla silebilirsin bendede olmuştu sildim böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt