arkadaşlar merhaba ben ilk çıktığı dönemlerde symbian serisinden bi 6600 kullanmıştım. daha sonra satıp uzuun bi süre basit 1110i ve 1200 kullandım. 3 hafta önce bi 5230 aldım ama kafam allak bullak oldu yok telefon hacklemeler (sertifika için) yok fw, yok c6 nedir bunlar ne işe yarar yapmasak olmaz mı? yaparsak ne olur bide 5230 un sorunlarının yazılımsal ve donanımsal diğer şeylerinin paylaşıldığı bi ana konu yokmu nereye baksam 5800 çıkıyo sinir oldum. ayrıca 5800 olan programlar 5230 a uyarmı? yardım ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler
C6 modlar telefonun Nokia C6ya özelleştirlmiş halidir hack ise telefonda sertifikasız uygulamaları yüklemeye yarar FW ise telefonun performasını artırır(orjinali)ayrıca 5800 da çalışan çoğu uygulama 5230dada çalışır 5230 için s60v5 bölümüne bakıcaksın
navifirm yazılımı çalışmıyor, navifirm 0.1 ve 0.3 versiyonlarını indirdim, programlara tıklar tıklamaz hata veriyor. "Uygulama düzgün olarak başlayamadı" hatası alıyorum.
navifirm yazılımı çalışmıyor, navifirm 0.1 ve 0.3 versiyonlarını indirdim, programlara tıklar tıklamaz hata veriyor. "Uygulama düzgün olarak başlayamadı" hatası alıyorum.
Fw gerçekten güzel olmuş eline sağlık
ancak şöyle bi sorun var jaf programında use ini yi tıklayınca 5230 a ağit rm kodu yok yani jaf 5230 u tanımıyor
sen hangi jaf sürümünü kullandın
yada jaf ın 5230 u tanıması için başka bi yolmu var.
Yardımcı olabilicek varmı acaba fw yi yükleyen arkadaşlardan.
Teşekkürler..
Fw gerçekten güzel olmuş eline sağlık
ancak şöyle bi sorun var jaf programında use ini yi tıklayınca 5230 a ağit rm kodu yok yani jaf 5230 u tanımıyor
sen hangi jaf sürümünü kullandın
yada jaf ın 5230 u tanıması için başka bi yolmu var.
Yardımcı olabilicek varmı acaba fw yi yükleyen arkadaşlardan.
Teşekkürler..
sağol kardeşim bilgi için ama kullandığın jaf programının linkini verebilirmisin internette araştırdım pek bi şey bulamadım.
5230 hakkında pek bilgim yok aslında arkadaşımın teline yüklemeye çalışıyorum.
sağol kardeşim bilgi için ama kullandığın jaf programının linkini verebilirmisin internette araştırdım pek bi şey bulamadım.
5230 hakkında pek bilgim yok aslında arkadaşımın teline yüklemeye çalışıyorum.