frkn175 Üye Yazdıklarınızı yaptim SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Yazdıklarınızı yaptim SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Ama biraz kasma var gibi SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Ama biraz kasma var gibi SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Birde fix ı install zip yaptıktan sonra yine reboot sistem diyoruz demi SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Birde fix ı install zip yaptıktan sonra yine reboot sistem diyoruz demi SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Hocam? SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Dilshad rom v2 final xda dan SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Dilshad rom v2 final xda dan SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Nasıl yapmam gerekiyordu SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Nasıl yapmam gerekiyordu SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi başka bir rom yüklerken mutlaka wipe data/factory reset wipe cache partition advanced bölümünden wipe dalvik cache mounts and storage bölümünden format /cache format /system format /data yapmalısın yoksa kasma donma ve çeşitli hatalar verebilir
başka bir rom yüklerken mutlaka wipe data/factory reset wipe cache partition advanced bölümünden wipe dalvik cache mounts and storage bölümünden format /cache format /system format /data yapmalısın yoksa kasma donma ve çeşitli hatalar verebilir
frkn175 Üye Ya bunları yapıyorum SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Ya bunları yapıyorum SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Sadece ram da şişme var asiri SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Sadece ram da şişme var asiri SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi başka bir rom deneyebilirsin greenify ile kullanmadığın uygulamaları uyutabilirsin benimda ram kullanımı 90 95 arası ama hiç kastığını görmedim
başka bir rom deneyebilirsin greenify ile kullanmadığın uygulamaları uyutabilirsin benimda ram kullanımı 90 95 arası ama hiç kastığını görmedim
frkn175 Üye 100 olursa nolur SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
100 olursa nolur SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Ve siz ne kullaniyosunuz SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Ve siz ne kullaniyosunuz SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Hocam bu n900 ile n9000 n900x n9000q gibi modeller arasında custom rom açısında fark varmi SM-N9200 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Hocam bu n900 ile n9000 n900x n9000q gibi modeller arasında custom rom açısında fark varmi SM-N9200 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi evet farklı bizim için uygun olanı n900 n9005 custom rom açısından daha zengin ama bizim telefonlara uygun değil
evet farklı bizim için uygun olanı n900 n9005 custom rom açısından daha zengin ama bizim telefonlara uygun değil
frkn175 Üye Hocam ben sinsi stock roma nasıl donerim SM-N9200 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Hocam ben sinsi stock roma nasıl donerim SM-N9200 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
frkn175 Üye Şimdi SM-N9200 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.