Aurelio'dan daha iyisi geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Aurelio'dan daha iyisi geliyor!
Aziz Yıldırım, Aurelio'nun gidişini fazla kafasına takmadı. Yıldırım, bu bölgeye daha iyi bir oyuncu alabileceğini söyledi.. Avrupa basını transeri yazdı bile

Aurelio konusunda başından beri menajer Bayram Tutumlu'yu suçlayan ve sambacının kalacağını düşünen başkan Aziz Yıldırım, bu oyuncunun Real Betis'e transferi ile birlikte üzüntü yaşadı.

Ancak başkan, Aurelio'dan boşalan yeri daha iyi bir oyuncu ile dolduracağını söyledi. Bunun ardından, orta sahaya bir transfer yapması kesinleşen Fenerbahçe'nin hangi oyuncuyu alacağı merak edilmeye başlandı.

SİMONS VE G.İNLER

Listedeki isimlerin başında Xabi Alonso var. Liverpool yıldız oyuncuyu 18.5 milyon euro bonservis bedeliyle satışa koydu. Bu rakamdan aşağı inmeyi düşünmeyen İngiliz kulübü, Juventus'un 16 milyon euroluk teklifini reddetti. Avrupa basını ise Fenerbahçe'nin işi bitirdiğini yazdı.

Villarreal ve İspanya Milli Takımı'nın orta sahası Marcos Senna ise ikinci sırada. Bu oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma bedeli 36 milyon euro. Piyasası ise 20 milyon euro civarında. PSV'nin Belçikalı yıldızı Timmy Simons da yaklaşık 5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Fenerbahçe'nin başka bir alternatifi... Ayrıca Udinese'de oynayan ve Türkiye'de de yerli statüsünde oynama şansı bulunan Gökhan İnler de listedeki isimlerden. Bu oyuncunun değeri ise 8-9 milyon euro...

DEİVİD UMUDU
Bu arada ayağı kırıldığı için sözleşmesinin feshi gündeme gelen ve dün kampa yeniden katılan Deivid'in 3-4 ay içinde sahalara dönebileceği bildirildi. Bu durumda F.Bahçe'nin 'fesih' formülünden vazgeçebileceği ve Maldonado'nun gönderilebileceği konuşulmaya başlandı. F.Bahçe yönetimi Aurelio ile ilgili olarak bir açıklama yaptı: "Kulübümüzün, Aurelio ile yüz yüze görüşmeyi bile denemediği iddiası doğru değil. Başkanımız Aziz Yıldırım, kendisiyle yüz yüze görüşüp F.Bahçe kulübünün teklifini yapmıştır."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt