aupeo radio marketplace'te

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aupeo radio marketplace'te
windowsphone işletim sisteminin uygulama bakimindan en zengin oldugu yonlerden birisi de şuphesiz muzik ve video uygulamalaridir. Ve şimdi bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi:AupeoRadio App

Radyoyu kullabilmeniz icin hicbir kayit ya da uyelik gerekmiyor.yeni ve en populer muzikleri yasal olarak ucretsiz dinleyebilirsiniz, ruh hali ya da stil secimi yapabilirsiniz,kendi kişisel radyonuzu oluşturup muziginizi arkadaşlarinizla paylaşabilirsiniz,uyku modu ayariyla otomatik kapanma suresini belirleyebilir favori istasyonlarinizi başlat ekraniniza kisayol olarak atayabilirsiniz.
Uygulamayi ucretsiz olarak aşagidaki linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Teşekkürler.Markete 1 güzel uygulama daha geldi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bişey degil aslinda bir cok guzel uygulama geliyor ama firsat bulup yayinlayamiyorum. Bunlar sadece denizde kum misali:oke:

Tabi canım Microsoft marketi çok güzel bir şekilde denetliyor.Marketindeki 100.000 küsur app'in çoğu güzel uygulamalardan oluşuyor zaten.Marketi Wp8 ile daha güzel ve hızlı bir şekilde gelişince de tadından yenmez artık.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zaten şu anda wp8 geliştirici araclari dagitiliyor geliştiricilere. Cogu geliştirici de bunu bekliyordu. Ama wp8 cikana kadar marketplace 150000i gecer buyuk ihtimalle.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler hünkarım ben de bir oyunlar cephesine bakayım neler var.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt