>>>Audible V1.0 müzik Oynatıcısı<<<

Emeğine sağlık yanlız aklıma bi soru takıldı bu programın normaı, telefonun kendi orjinal mp3 playerından ne farkı var...Cevaplarsan sevinirim. tek fark görsellikse gerek yok.

Konu Sahibi
Bütün programların görsellik farkı var zaten

bu program sanırım internetten indirdiği parçaları çalıyo hafızadaki parçaları çalmıyo

xkadir61

Üye
emeğine sağlık, n73'de denedim çalışıyor ama dosyaları bulamıyorum. kod falanda istiyor.

ozan444

Üye
saol arkadasim gusel tasarimi var

kanka23

Üye
ya kardes wınrardan cıkarırken sıfre ısdıyor:S

Konu Sahibi
ş*i*f*r*e*s*i maxicep.com

yahu bu 6260a yüklenmiyo özellikleri desteklemiyonuş pehhh bi çözümü olan varmı

Konu Sahibi
demesi imkansız kaç kere yükledim ben bu programı...

bark_41

Üye
güzel arkadaşım iyi güzel bu bprogramı koymuşun siteyede bide sorulara ve sorunlara kulak ver..bak arkadaşın biri ne diyor,mp3 çalamıyorum diyor,progamın içine telefondaki müzikleri nasıl ekleyecegiz diyor..bi bildigin varsa yardımcı ol..mubarek daha hayırlı olur..teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

şifre yi arkadaş vermiş programın üst tarafında zip pas:maxicep.com bu olması lazım.

Konu Sahibi
Güzel arkadaşım tamam ben seni anladım fakat şu anda kendim denicem diyorum fakat telefon kablosu yanımda yok ben 1 gün içinde sana ve diğer arkadailara cevap vereceğim

Cs***MaN

Üye
Bu programa kendi telefon hafızasından müzik eklenmiyo internetten indirip dinliyebiliyosun o yüsden bu program hiç bi işe yaramas yinede tşk ler

umarım kullanan beğenir...teşekkürler