Audi Roadjet Concept

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ukalaboy

ukalaboy

Üye
    Konu Sahibi
Audi Roadjet Concept

gknky

gknky

Üye
a3 ü andırıor ve bence süper özellikle farlar . ... .

padme

padme

Üye
ic konsol cok havali duruyor.on tarafi tipik audi olmakla beraber eskisine gore radyator kapagindan dolayi biraz daha yuksek gorunuyor.tabi yandan hersey normal.Teknik ozellikleri mevcut mu acaba,hizlanma,beygir gucu,tork falan....

alihan

alihan

Üye
offffffff cok güzell

burrrak

burrrak

Üye
süper bir konsept

Fatihyet

Fatihyet

Üye
kısa zamanda yollarda görebileceğimiz bi concept. iç dizayn farlar mükemmel. hoşuma giden bir yönü de bagaj kapasitesi olan bir spor araba gibi duruyor. bir de teknik özellikleri olsa...

madmann

madmann

Üye
[/b]hmmmmmmmmm

evettttttt

madhead

madhead

Üye
ön taraf çok agresif görünüyor..zaten büyük panjurlu araçları hep sevmişimdir..kokpit için aynı şeyi soyleyemicem malesef..arkasıysa öne göre daha yumuşak hatlara sahip..biraz dengesizlik olmuş..

<div class='quotetop'>(padme &#064; May 11 2006, 12&#58;39 PM) [post=332381]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ic konsol cok havali duruyor.on tarafi tipik audi olmakla beraber eskisine gore <span style="color:#FF0000">radyator kapagindan</span> dolayi biraz daha yuksek gorunuyor.tabi yandan hersey normal.Teknik ozellikleri mevcut mu acaba,hizlanma,beygir gucu,tork falan....
[/b][/quote]

radyatör kapağını nerden gördün kardeş ben anlayamadım...

G_Unit

G_Unit

Üye
güzel olmus ama farlara değinmeden geçemicem farlar mükemmel olmuşş

Quattro

Quattro

Üye
Audi hastası olarak ayakta alkışlıyorum. 4 köşeli ızgara mükemmel görünüyor gerçekten...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
olay budur abicim koparmıslar olayi

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; May 13 2006, 02&#58;41 AM) [post=333549]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
olay budur abicim koparmıslar olayi
[/b][/quote]
bende bunu sana alıyorumm delmira

bu arada güzelmiş çook

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
buyuk bir sevincle kabul edıorum bende

cenkozgen

cenkozgen

Üye
"savaş bitti ama Almanlar hala tank üretiyor"

msw

msw

Üye
Bu aralarda bi konsept modası aldı başını gidiyor hadi hayırlısı

jeacona

jeacona

Üye
iç modifiyesi çok şık duruyor

DuNKeR

Üye
ızgara gerçekmi yoksa photoshopmu anlamadım ama bence bir tek ızgara bozuyo çok orantısız olmus

irun

irun

Üye
süper bişi herşeyiyle beğendim eksik göremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt