Audi Quattro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Audi Quattro

Hayran kaldımmm :sukur:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

maxirabit

maxirabit

Üye
TT QUATTRO.Heralde.eyer o araçsa klakson sesi en düşük olarak seçilmişti.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
TT eklememişler bu sene bende şaşırdım ama ben hayran kaldım bu arabaya :naughty:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
o_Oo_Oo_O necmi seni döğerim haaaa

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
beğendin dimi abi :)
ben bayıldımmm :aha:

nitroux

nitroux

Üye
bu audinin quattro modelidir arkadaşlar... tt felan değil. yanlız bu noktaya dikkat quattro yazısı audinin 4 çeker tüm araçlarının arkasında küçük puntolarla yazar. yani tt quattro da war ama bu aracın adı direkt bizzat quattro dur. audinin taaa 80 lerin sonlarında twin turbolu wrc leri ile hayat bulan bu modeli, audinin geçmişini bilenler bir efsane olarak tanır. o zamanlarda audi bu quattro modeli lancia delta modeli subaru impreza modeli ve bu gibi hatırlayamadığım bir gurup twin turbolu ölüm makinaları her tür zorlu parkurda rally yaparken oluşan kazalar sonucunda yasaklanarak bu günkü max 300hp lik tek turbolu modellere geçiş oldu. bu quattro modelide büyük ihtimalle twin turbo olabilir. ne diyeyim hep hayrandım quattroya zaten efsaneler asla ölmez şekil değiştirir... buda dehşet olmuş...:oke:

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Biliyoduk zaten ne girdin bu kadar ayrıntıyaa :ehe
TT Quattro olsa başlığı öyle atardım :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Çokta zengin olsam böyle araba almam çünkü vergisiymiş,bandorolüymüş,kasko,sigorta vs. insanın içine kazık gibi oturuyor.bende BMW var her yıl 2.196,00 TLsadece bandrolüne ödüyorum zaten su içer gibi benzin bitiriyor.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
ama Bu arabaya değer....

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt