Audi A3 Hakkında Bir Kaç Soru ...

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Audi A3 Hakkında Bir Kaç Soru ...
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir Audi A3 hakkında bilgi arıyorum ama daha doğru düzgün bir bilgi bulamadım desem yeridir. Aramızda bu araba hakkında bilgisi olan var mı?

Bir de 2008 model resimlerinde görülen yol bilgisayarı tüm A3 seçeneklerinde standart mı?

Bir bilginiz var mı bu konuda?

Ozan

Ozan

Admin
Bu arabanın fanatigi Barış(Quattro) bilir, konuyu görünce gelir :)

Ama şahsen Audi olsun modeli bile önemsiz gerçekten.

Quattro

Quattro

Üye
Bilgi arıyorum derken motor özelliklerimi donanımmı ne hakkında bilgi arıyorsun onu belirtirsen sana yardımcı oluruz elimizden geldiği kadarıyla yol bilgisayarı bütün modellerde standart:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Motoru hakkında bilgim var. İç vs. Donanım özelliklerinden çok az bahsetmiş Audi Türkiye, arabada ne opsiyonel ne standart onu bile yazmamışlar ya da günahlarını almayım ben bulamadım. Arabanın motor dışındaki tüm donanımı hakkında bilgi arıyorum ben, sen biliyor musun?

D3N1Z

D3N1Z

Üye
hasan eger bu arabadan alma niyetin varsa sana a3 degilde s3 tavsiye edim ancak s3 ile s3 ile motor bakimindan esit a3 modeli arasinda 13 milyar felan fark var bu bakimdan pahali s3 ama a3 2,0 tdi ile s3 quattro karsilastirlamaz bile :oke: audinin ben samimi olmak gerekirse a3 modeli haric diger cogu modellerini severim bide caprioleler haric...:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğin doğru gözüm ama durum elvermiyor S3'e .. :)

oltn

Üye
SLM MİLLET BEN AUDİ A3 ATTRACTİON veya AMBİTİON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, 99, 2000 VEYA 2001 MODEL OLABİLİR. 5 KAPI OLSUN İSTİYORUM. İŞİN ÜSTADI OLARAK BANA TAVSİYENİZ BU DEVİRDE BU ARABA ALINIRMI- MALUM BENZİN ALDI BAŞINI GİDİYOR... ÇOK SORUN ÇIKARIRMI SONUÇTA 100 BİNİ GEÇMİŞ BU ARABALAR ÇOĞUNLUKLA AYRICA BU ARABA AYNI SEGMENT ARABALARLA KARŞILAŞTIRILDIĞINDA BENZİN BAKIMINDAN ÇOK YAKARMI... ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
Merhaba,

2000 model audi a3 sahibiyim. Aracı alalı kısa bir zaman oldu açıkcası. Kullanım Klavuzu ve internetteki bilgiler yetersiz geldi. Araçta ne özellikler var onları dahi tam olarak bilmiyorum. Örneğin arka sileceği hala çalıştıramadım (:

5 kapı, attraction, 2000 model, 1.6 motor.

Yol bilgisayarı ile ilgili soru eğer benzin göstergesinin altındaki kısımsa eğer evet sahibi olduğum modelde var. Fakat navigasyon sistemi maalesef bu modellerde yok.

Bu araç hakkında bilgi paylaşımı yaparsak eğer çok iyi olacaktır. Bilmediğim çözemediğim bir çok şey mevcut.

Eğer kullanan varsa 2. viteste 1-2 devir arası ile gidilirken çekişte azalma oluyor. Hatta gaza biraz yüklenilirse ses dahi gelebiliyor. Bu genel bir sorunmudur, aracın huyumudur yoksa arızamıdır çözemedim.

--------------- Ekleme ---------------

SLM MİLLET BEN AUDİ A3 ATTRACTİON veya AMBİTİON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, 99, 2000 VEYA 2001 MODEL OLABİLİR. 5 KAPI OLSUN İSTİYORUM. İŞİN ÜSTADI OLARAK BANA TAVSİYENİZ BU DEVİRDE BU ARABA ALINIRMI- MALUM BENZİN ALDI BAŞINI GİDİYOR... ÇOK SORUN ÇIKARIRMI SONUÇTA 100 BİNİ GEÇMİŞ BU ARABALAR ÇOĞUNLUKLA AYRICA BU ARABA AYNI SEGMENT ARABALARLA KARŞILAŞTIRILDIĞINDA BENZİN BAKIMINDAN ÇOK YAKARMI... ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Merhaba,

Yakıt olarak benzin tercih ise fazla yaktığını söyleyebilirim. Günümüzde benzin fiyatlarıda ortada ve açıkçası bu aralar aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. 100 bin gibi kilometreler audi için mühim değil. 650bin km yapabilen bir araçtan bahsediyoruz (: yeterki hararet yaptırmayıp bakımlarını zamanında yaptıralım. LPG li bir a3 almanızı yada aldıktan sonra kaliteli bir LPG sistemi taktırmanızı tavsiye ederim.

Salihyet

Salihyet

Üye
Cilekeş gelmiş :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt