Atrixciler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarangni

Sarangni

Üye
evet baştan rsd lite ile bi dosya var onu flashlaman gerekiyor telefona sonra fastboot klasörü indirip driverleri yüklemen lazım bu konunun anlatımı mevcut sayfada ordan bakıp yapabilirsin takıldığın veya anlayamadğın yer olursa sor bi oku yapılması grrekenleri bn link veremiyorum mobilden girdiğim iiçin sayfada uluslar arası sürüm root rom yükleme konusunun içinde

Sağol root kolay Flash ve komutları ogrenmem gerek.

Takıldığım yerde sorarım

dellete

dellete

Üye
Bende aralıktan beri kullanılanıyorum ilk akıllı telefonum iyikide atrix almışım,hem fiyatı iyi hemde motorola olması iyi,birde root atması öğreneceğim sonra cm 10 kullanacağım,yardımlarınızı bekliyorum ....

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Webtob neden işe yarar nasıl kullanılır

bigfree_35

Üye
sipariş verdim hepsiburada dan salı geliyor :))

ali54st

Üye
ilk önce merhaba ben bu telefonu alıcam çok fazla oyun oynarım andoriti çok düşük bu yüzden azmı oyun kaldırıyor bana yardımcı olurmsunuz

bigfree_35

Üye
arkadaşlar 1 hafta oldu atrix alalı hb den. memnun değilim fazlaca donma ve ısınma sorunu var. arka planda sürekli müzik programının çalışması beni deli ediyor. hiç kullanmıyorum ama o sürekli açık. otomatik sonlandır listesinde olmasına rağmen kapanmıyor. kaldırma şansımız yok mu bunu

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar 1 hafta oldu atrix alalı hb den. memnun değilim fazlaca donma ve ısınma sorunu var. arka planda sürekli müzik programının çalışması beni deli ediyor. hiç kullanmıyorum ama o sürekli açık. otomatik sonlandır listesinde olmasına rağmen kapanmıyor. kaldırma şansımız yok mu bunu
android'in genel özelliğidir siz istediğiniz kadar kapatsanızda geri açılacaktır. merak etmeyin bir süre sonra arka planda kapanır şarz tüketmez. taskiller kullanmanız önerilmez çünkü siz kapatırsınız ama 2 saniye sonra geri açılır ve aç/kapa yaparak şarz tüketirsiniz aksine bu yüzden orjinal görev yöneticisi kullanmanız tavsiye edilir.

ali54st

Üye
bn telefonu almayı düşünüyorum sen mumnun değilmisin özellikleri çok iyi aslında donması ve sıınması garip

mistakey_87

Üye
arkadaşlar merhaba, ben bu atrix'te fıfa 12'yi bir türlü çalıştıramadım, 3-4 tane farklı farklı yerden indirdim hep aynı. oyuncular görünmüyor sadece gölgeleri var. yükleyen varsa bi yardımcı olsun nereden indirdiyse ben de oradan indireyim ya güzel oyun ama oynayamıyoruz.

edit: cm7 stabil'e geçtim tekrar düzeldi arkadaşlar. rom'dan kaynalı sanırım.

albay85

Üye
ben atrix ciyim çok memnunum

teyyare26

Üye
Arkafaşlar bende dog la tv ye bağlanamıyorum.Tv de motorolanın amblemi çıkıyo telde "hd bağlantı algılandı" die yazı çıkıyor ama "eğlencr merkezi" çıkmıyor.Yardım edin.

- - - Eklendi - - -

Arkafaşlar bende dog la tv ye bağlanamıyorum.Tv de motorolanın amblemi çıkıyo telde "hd bağlantı algılandı" die yazı çıkıyor ama "eğlencr merkezi" çıkmıyor.Yardım edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...