Atrixciler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Atrixciler
ewet arkadaşlar atrix kullanan kaç kişiyiz?

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77 ve ney27

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Ben kullanıyorum ve aşırı memnum

• Beğen
Tepkiler: ney27

ney27

Üye
ben de varım
bu telofonu s2 ile kıyaslayarak aldım
eksik yönleri ve artı yönleri vardı ancak artı yönleri daha agır bastı
hızı
ram
kücüklügü
weptob
telefonu dock ile(küçük bir lcd tv ye baglayarak) kullandıgınız da birde kablosuz baglantınız oldugunda benim külüstür labtopdan daha iyi işgörüyor
ucuz olması

ben yıllarca nokia kullandım çogu insan gibi simbiyanın degişime ayak uyduramamasından dolayı androidi merak etdim n96 tım (4 sene veya 5 sene kullandım) bozulun ca almayı düşündügüm ilk tel one x di ve hala almayı düşlediğm tel..biraz pahalı olunca fiyatı düşer diye bekledim oda olmadı fiyatı düşsede istediğim fiyat aralığına düşmedi
internet de gezerken rasladım atrixe tahriben 1 ay araştırdım yorumlara şikayetlere baktım(alırken tek dikkat etmediğim şey ise malesef motorolanın duyarsızlıgı ve beceriksizligi )s2 le karşılaştırdım en uygunu bence en dogru kararı vererek atrix aldım ve memnunum
ANCAK HALA GOOGLE VE MOTOROLA YÖNETİCİLERİNİN BU TİCARET ANLAYICINA BİR ANLAM VEREMİYORUM BEN NOKİA DAN KAÇDIM AMA GOOGLE BABAYA YAKALANDIM

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77
Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix aldım çok memnunum.

S3 Mini, Xperis P baktım ama Atrix daha ağır bastı. İyi ki almışım.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
ben de varım
bu telofonu s2 ile kıyaslayarak aldım
eksik yönleri ve artı yönleri vardı ancak artı yönleri daha agır bastı
hızı
ram
kücüklügü
weptob
telefonu dock ile(küçük bir lcd tv ye baglayarak) kullandıgınız da birde kablosuz baglantınız oldugunda benim külüstür labtopdan daha iyi işgörüyor
ucuz olması

ben yıllarca nokia kullandım çogu insan gibi simbiyanın degişime ayak uyduramamasından dolayı androidi merak etdim n96 tım (4 sene veya 5 sene kullandım) bozulun ca almayı düşündügüm ilk tel one x di ve hala almayı düşlediğm tel..biraz pahalı olunca fiyatı düşer diye bekledim oda olmadı fiyatı düşsede istediğim fiyat aralığına düşmedi
internet de gezerken rasladım atrixe tahriben 1 ay araştırdım yorumlara şikayetlere baktım(alırken tek dikkat etmediğim şey ise malesef motorolanın duyarsızlıgı ve beceriksizligi )s2 le karşılaştırdım en uygunu bence en dogru kararı vererek atrix aldım ve memnunum
ANCAK HALA GOOGLE VE MOTOROLA YÖNETİCİLERİNİN BU TİCARET ANLAYICINA BİR ANLAM VEREMİYORUM BEN NOKİA DAN KAÇDIM AMA GOOGLE BABAYA YAKALANDIM

haklısın kardeşim .

- - - Eklendi - - -

Atrix aldım çok memnunum.

S3 Mini, Xperis P baktım ama Atrix daha ağır bastı. İyi ki almışım.

s3 mini güzel ama fiyat biraz pahalı gelior bana şöyle 700 750 olsa alınır ama atrix vazgeçilmez oldu bende şaka gibi ama gerçek atrixten sonra alacağım telefon iphone 5 olur.

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77
cihan83

cihan83

Üye
bende varım rom atacam ama suanda hepsı sorunlu galıba ne onerırsınız

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
cm10 4.1.2 öneririm şuan kardeşim ama video ve webtop çalışmıyor.!! sıkıntı yaratmazsa yükleyebilirsin.!!!

ney27

Üye
bende varım rom atacam ama suanda hepsı sorunlu galıba ne onerırsınız
kardeşim kendine şunu sormalısın neden rom atmam gerekiyor.?
orjinal romlar bile tam stabil çalışmıyor sana başımdan geçen bir olayı anlatayım..Atrix i aldıgımda merakdan dolayı birçok proram indirdim kaldırdım ve benim için gerekli proramları buldumve kurdum ve bu programların çagu internet üzerinden çalişıyor (niye bir bilgisayar kullanmıyorsun diyebilirsin,bilgisayar var ama biraz eski oldugu için biraz zorlanıyor) aradan bir iki hafta geçmedi yükledğim programlar birer birer silinmeye başladı her halde teli kurcalıyan kardeşim istemiyerek kaldırıyor dedim ...silinen programları tekraryükledim ancak yine programlar silinmeye tekrar devam etdi.bu olaylar canımı okadar sıktiki teli satmaya karar verdim (pek istemesemde) ..kendi kendime sormaya başladım bu orjinal romdan mı kaynaklanıyor vee rom işlemleine başladım costüm romları yükledigim den beri böyle bir sorun kalmadı
costüm romların yapılmasının en önemli nedenlerinden biriside geliştiricilerin orjinal romlardaki eksiklikler ve yanlışları firmalar adına belli bir ücret karşılıgında gidermeye çalışmalarıdır ve bunlar sonradan meşhur güncellemeler olarak telinize yüklüyorsunuz burda bizim motorola ve google baba galiba biraz cimrilik yaptıgından kaynaklanıyor bizim tellere bu güncellemeler gelmiyor biz de serbesst geliştirdiği bu tek tek araştırarak ve yükleyip kaldırarak bize göre kendimiz çin en iyi olanı yüklüyoruz
Bu rom olayları sadece motorola için degil bütün firmalar için de gecerli onların da stabil olmayan orjinal romları var ancak onlar müşterisini dinleyerek atrix gibi iyi bir tel olmasa dahi bu güncellemeleri yayınlıyorlar ve sen bu güncellemeleri yüklemekle beraber bu güncellemeleri de içeren diger geliştiricilerin romlarını yükleyebiliyorsun
sana tek bir rom öner miyorum ihtiyacın veya senin için önemli olan ne ise ona göre rom yükle diyebilirim ..benim şu an kullandıgım rom cm10 jb
resim video ve weptop senin için önemli ise orjinal rom veya cm7 türevi romları kullanabilirsin yok eger benim için önemli olan daha güncel programlar ve görsellik ise cm10 veya aokp mix gibi 4.0 android sürümü üstüne kurulu romları öneririm bu romlar telefonunu daha güncel tutuyor...

Sarangni

Sarangni

Üye
HDMI Mirroring olayını deneyen oldumu?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
o ne kardeş

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
orjinal rom yüklüyse yapabilirsin bu dediklerini.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
cm7 tavsiye etmem 2.3.7 üzerine kuruluor bn denedim hoşuma gitmedi, boot kilidi çok basit bölümde anlatım var ama dikkatli ve tam okuyarak yapmalısın. ondan sonrası büyük bi zevkle rom denemek oluyor. yapamadığın bi sorunla karşılaşırsan biz hertürlü yardımcı oluruz. iyi forumlar.

Sarangni

Sarangni

Üye
cm7 tavsiye etmem 2.3.7 üzerine kuruluor bn denedim hoşuma gitmedi, boot kilidi çok basit bölümde anlatım var ama dikkatli ve tam okuyarak yapmalısın. ondan sonrası büyük bi zevkle rom denemek oluyor. yapamadığın bi sorunla karşılaşırsan biz hertürlü yardımcı oluruz. iyi forumlar.

Teşekkür yardıma ihtiyacim olacak. :D

Bundan önce de Android telefon kullandığım onda çok rom kurdum ama boot kilidi yoktu. Direk cwm kuruluyordu.

Bunda önce rds ile Türkiye rom, root, fastboot komutları var yapılması gereken. Daha sonra rom Manager ile cwm kurması var. Bu işlemler sırasında hata olursa diye çekiniyorum.

Suan da cihaz roorlu direk fastboot komutları ile yapsam sorun çıkar mı?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
bootlader kilidini açtınmı unlock durumdamı telefon?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Açmadım daha. Lock durumda hala. Fastboot alıp bilgisayar komutlar yapılıyormuş.

evet baştan rsd lite ile bi dosya var onu flashlaman gerekiyor telefona sonra fastboot klasörü indirip driverleri yüklemen lazım bu konunun anlatımı mevcut sayfada ordan bakıp yapabilirsin takıldığın veya anlayamadğın yer olursa sor bi oku yapılması grrekenleri bn link veremiyorum mobilden girdiğim iiçin sayfada uluslar arası sürüm root rom yükleme konusunun içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...