atrix s3mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
atrix s3mini
merhaba arkadaşlar. atrix kullanıcısıyım fakat s3mini almayı düşünüyorum. telefoncu atrixe 350 tl değer biçip s3 miniyi genpa garantili olarak 875 tl ye bıraktı sizde bu takasa girmeli miyim mini iyimidir atrixten baya bi araştırdım ama atrixle arasında pek fark görmedim hatta atrixin ekran çözünürlğü falan daha yüksek kararsızım. mini kullananlar fikir verirse sevinirim.iyi forumlar

danger987

Üye
Atrix güzel telefon ihtiyaclarını karşılamıyormu atrix de kal boş yere masrf yapma kendine :D

Sarangni

Sarangni

Üye
S3 alacam desen anlarım da Atrix ile Mini neredeyse aynı tek fark güncelleme. Onun dışında Atrix daha iyi.

MrExpert

MrExpert

Üye
atrixten s3miniye geçersen pek bir performans farkı hissetmessin Ayrıca atrix gibi bir cihazı 350tl ye vermek ziyan edilmiş demektir.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
arkadşlar kız arkadaşıma alıcam miniyi atrixi beğenmiyor bn iphone 5 alıorum.

lordufuk

lordufuk

Üye
? senin prodilinde artix yazıyor oysaki :) s3 daha moda ondandır ama bencede geçmek saçmalık

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
bn atrix kullanıyorum çokta memnunum kız arkadaşıma telefon hediye edicem ve kendime iphone 5 alıcam atrixi kız arkadaşıma vericektim beğenmedi o yüzden satıyorum mini istiyor . atrix gerçekten çok ii makina ama iphone 5 merakım yüzünden gözden çıkardım.

Kerim.

Kerim.

Üye
Gecseksen s3e falan gec.gerek yok s3miniye gecmene

Türk-X

Türk-X

Üye
Atrix s3 miniyle neredeyse aynı bence degiştirme ayrıca atrix gibi telefon 350 tl kadar az para etmez günahtır :oke:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kapatabilirsiniz..!!

CasuS_87

CasuS_87

Üye
atrix, arkadaşlarında dediği gibi s3 mini ile neredeyse aynı :) yani performans olarak ve 350 tl gerçekten düşük bi fiyat olmuş .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...