atrix kullananlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
atrix kullananlar buraya
merhaba arkadaslar atrix cihazını ıcs veya jeana yükselten varmı ?

ney27

Üye
kardeş foruma dikkatlice baktiysan bu konuyla alakali biir imza kampanyasi vardir senide bu kampanyaya bekliyoruz

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
ben açtım o konuyu kardeş :))

paradox07

paradox07

Üye
:d:

ney27

Üye
KALBINI KIRDIYSAM Özurdilerim ben konulari kimin açtigina bakmam daha çok soru ve cözumlerine bakarim... Bukonuyla ilgili sunu soyleyebilirim ics yuklemen için yazilim firmasinin bir calismasi olmasi ve bunu duyur masi gerekiyor.... Biz o imza kampanyasina bu yuzden katildik,kardesim onun harixinde yuklenen herhangi bir yazilim costum room olur onlarda kullandigin tel ille uyumu ters dusme ihtimali yuksek ve orjinal yazilima ne oranda zararverir mi .vermezmi bilmiyorum .., (bir ara yanlis hatirlamiyorsam degistirmedilerse daha once yapkillacagi aciklanan ancak sonradan iptal edilen ics guncellemesini ATRÏXin bir veya iki modeline resmi sitesinde g.amerka veya çin dişinda yayinlanacagi belirtilmiş di )...

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
custom room ile yapan varmı diye sormalıymışım demekki pardon hata bende takip ediyorum resmi siteyi

ney27

Üye
onemli degil

KuRBaNII

Üye
ya bu özellikte lefon yapıyolar bi ics getirmiyolar şaka gibi kıçı kırık telefonlara bile geliyo bizim gariban atrixe yok

ney27

Üye
custom room ile yapan varmı diye sormalıymışım demekki pardon hata bende takip ediyorum resmi siteyi
kardeş istersen sadece motorola android tellerle ilgili siteler var onlardan custom room şekilleri ni bulabilirsin

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Şu an gelen ics custom romlar stabil değil (kasamlar fazla, parmak okuyucu çalışmıyor, video kaydedici çalışmıyor) ancak atrix orjınal rom ile ics güncelleme gelirse bu imza kampanyası ile çok güzel bir cihaz kullanmış olacağız insallahta gelir.Şu an en güzel benimde kullandıgım custom rom Changemod7 tavsiye edilir orjinal romdan daha iyi toparlanmış bi gayet stabil bütün hepside çalışıyor ve rootlamaktan ve rom atmaktan bu kadar korkmayın hayırlı akşamlar iyi forumlar.

ney27

Üye
nasil root atabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt