atrix ıcs

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
Siz de sağolun :)

muratoxy

Üye
bu sizin için niye önemli kutusuna şunu yazabilirsiniz:
We are a group of Motorola Atrix´s owners that we have joint together in order to require you to update our Motorola Atrix Worldwide, not only for the USA 4G version. We are customers and we have paid price for our phone so we ought to have our update. If USA is going to have it, we ought to have it to, and buying a higth quality Smarthphone with a Dual-Core Processor and 1Gb of RAM give us all the conditions to run ICS update.

- - - Eklendi - - -

2205 imza olmuş
:)

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
binbaşım merhaba.motorola atrix lerle ilgili sorum olacak.yanılmıyorsam atrik , atrix2 ve atrix 4g var.bunları nasıl anlarız acaba hangisinin ne olduğunu.şimdiden teşekkür ederim

muratoxy

Üye
binbaşım merhaba.motorola atrix lerle ilgili sorum olacak.yanılmıyorsam atrik , atrix2 ve atrix 4g var.bunları nasıl anlarız acaba hangisinin ne olduğunu.şimdiden teşekkür ederim

Bende bunu arastiriyorum su anda

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
bana bu konu hakkında bilgi verebişlirseniz çok sevinirim gerçekten aldım 4g diye ama umarım kazık yemedim :((

kingcobra33

Üye
ARKADAŞLAR ATRİX' İN ICS KAMPANYASINA LÜTFEN KATILIM YAPALIM

Foruma üye olmadan önce konuyu bulup doldurmuştum.Aşağıdaki gibi cevap gelmişti :)
Umarım imzaları dikkate alarak gerekli güncellemeyi sunarlar.

Dear Ümit,

Thanks for signing my petition, "Ics for atrix."

Can you help this petition win by asking your friends to sign too? It's easy to share with your friends on Facebook -

There's also a sample email below that you can forward to your friends.

Thanks again -- together we're making change happen,

Augusto

yakamozkurdu

Üye
Bir Nokia C7 Kullanıcısı olarak imza atıp desteğimi verdim. Bu arada mevcut telefonumdan kurtulup bundan alma gibi bir planım var ama işte şu mesele yüzünden şimdilik beklemedeyim. :(

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 4.1 jelly bean rom yükledim herşey yolunda hepsiburada dan 600 tlye al bitmeden rom çok ii

OrdeaL35

Üye
bende hepsiburdadan alıcamda sorun çıkar diye korkuyorum admların elinde az kalmış bide internetten daha önce bişey almadım tel elimde kalır die korkuyorum

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bi ihtimal olucağını sanmıyorum. Youtubede videosu war hepsiburadadan alınıp kutu açılımı falan izle istersen ama telefon 4.1 ile uçuşa geçti...

emre026026

Üye
güncellensin artık

seek_andestroy

seek_andestroy

Üye
Bu kadar müşterilerini umursamayan bir firma görmedim. Ondan sonra niye motorola pazarda yok bilmem ne.

Üst Alt