atrix ıcs

Sponsorlu Bağlantılar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
atrix ıcs
ARKADAŞLAR ATRİX' İN ICS KAMPANYASINA LÜTFEN KATILIM YAPALIM.

paradox07

paradox07

Üye
Kullanmadığım halde katılmaya çalışcam :)

pesimistick

pesimistick

Üye
bu konuya önem verilmeli atrix kullanıcısı olarak galaxy sII ayarındaki bi telefonun 2.xx lerde sürünmesi saçmalık ve google'nin ayıbı bu arada imzanı herkes örnek almalı paradox07 kardeşim maşşALLAH

paradox07

paradox07

Üye
bu konuya önem verilmeli atrix kullanıcısı olarak galaxy sII ayarındaki bi telefonun 2.xx lerde sürünmesi saçmalık ve google'nin ayıbı bu arada imzanı herkes örnek almalı paradox07 kardeşim maşşALLAH

Allah razı olsun kardeşim.ah herkes İslam ahlakıyla yetişse problem falan kalmaz da olmuyo işte.ahir zamana geldik artık.neyse konuyu saptırmayayım ben:)

- - - Eklendi - - -

Security pc ye geçince link atar mısın?aradım 'motorola türkiye' diye,bir sayfa geldi ama orda pek bir şey bulamadım ben.

• Beğen
Tepkiler: KuRBaNII
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
tamam pcden link vericem

paradox07

paradox07

Üye
Tamam.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
link eklemiştir. Atrix kullanicilari lütfen imza verin.bu özelliklere sahip bi cihazin 2.3.4 te kalmasi hiç hoş değil çok üzücü bir durum..

tatar1926

Üye
Kardesim boyle onemlibirkonuyu paylastigin icin tskrl

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

m_atrix

Üye
motorola güncelleme yapılmayacağını bildirdi. Avrupada herkes isyandaymış. Bende imzamı çakı çakı verdim :)) İnşallah bir faydası olur

paradox07

paradox07

Üye
Beyler ben mobilim de boşlukların karşısında hangi bilgileri istediklerini yazmıyor.boşlukları yazabiliyorum ama ne yazmam gerektiğini göremiyorum.bana burda yazar mısınız?
......1...... ......2......
.....................3................
.........4........ ......5......
Bu şekilde sayıların karşısına ne yazmam gerektiğini söylerseniz imza atabilirim ben de.örneğin:
1-ad 2-soyad gibi.

ney27

Üye
ad soyad email neden cıs istiyorsun soorusuna cevap een son onay kutusu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir Nokia kullanıcısı olarak bende attım,maksat tuzumuz olsun:)

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Tşkler arkadaslar saolun

paradox07

paradox07

Üye
Ben onay kutusuna yazmam gereken şeyleri göremiyorum ya :(

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Çok teşekürler gerçekten yararlı bir paylaşım olmuş insallah gelir güncelleme böyle mütiş bir telefon nasıl bu güncellemeyi almaz hala aklım almıyor :)

cosi

cosi

Üye
bende attım umarım faydası olur...

paradox07

paradox07

Üye
Çok uğraştıktan sonra 2011.imza benim oldu :)

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
saoll :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt