atrix i kötüleyenler !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
atrix i kötüleyenler !!!!
merhaba arkadaslar en kısa zamanda atrixle neler yapılabilir video hazırlayıp linkini vericem . birçok insan bilip bilmeden arkadasların kafasını karıştırıp duruyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı. atrix alacak olan veya aklında soru işare kalan arkadaşlara duyrulur.

paradox07

paradox07

Üye
dostum yaran mı var gocunuyorsun?adam video hazırlamak istemiş,bunda sana dokunan ne var??

• Beğen
Tepkiler: alaStar
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
<< herşey açık ortada mesut kardeş biraz büyüklerine saygılı ol

• Beğen
Tepkiler: alaStar
PriZm

PriZm

Üye
Konudaki tüm tartışma mesajları silinmiştir.

mesutgaga,konuşma tarzına dikkat et.burası forum.herkez istediği görüşü,paylaşımı yapabilir(kurallar içinde)

eğer forumdaki diğer üyelere bilgi paylaşımından çok hakaret-küçük düşürücü mesajlar yazarsanız burası sizin için değildir.
BURASI FORUMDUR.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Konu kapatilabilir

alpbayindir

Üye
Bekliyorum hem de merakla. Gözü karartım aldım, inşaAllah olmam, pişman olmayacağımı düşünüyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
hani nerdee?:bilmm

- - - Eklendi - - -

hani nerdee?:bilmm

ugur1000

ugur1000

Üye
atrixe official jb yada ics geliyormu ? geliyorsa neden kötülerler anlamıyorum ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
atrix wonderden güzel telefon laf yok ben sıkkı wonder taraftarıyım ama bu doğruyu değiştirmez haklısınız hocam böyle güzel telefonları kötülüyorlar piyasan kayboluyor ben wonder alırken atrixi bilmiyordum yoksa atrıix alırdım şahsen

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sar degeri cok fazla

• Beğen
Tepkiler: esmeerr
skywalker06

skywalker06

Üye
atrix wonderdan kat kat iyi bir telefon çünkü aynı sınıfta bile değil atrix s advance ve s2ye kafa tutacak bir telefon bir güncelleme gelmemesi sıkıntı oda olsa fiyatına göre iyi

esmeerr

esmeerr

Üye
Selamunaleykum bende atrix almayi dusunuyorum sagdan soldan borc harc bulup alacagim ama pisman olurmuyum diye cekiniyorum tum kullanan arkadaslar memnunmusunuz atrixten ve dock station yaninda diger aparatlari nerden ve ne kadara buluruz webtop uzaktan kumandasi falan ve bazi yorumlarda iki isleciyi birden kulanamiyor tek islemciyi kullanabiliyor yazmislar boyle bir sey varmi

Kerim.

Kerim.

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt