Atrix e guncelleme gelecek mi.?

Sponsorlu Bağlantılar

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
Atrix e guncelleme gelecek mi.?
Arkadaslar millet jellbenn kullanmaktan bikti yeni guncelleme bekliyor. Bizim atrixe daha 4.1.1 j.ben gelmdi. Bilgisi olan arkadas varmi? M. Atrix guncelleme alacak mi?

Buğra

Buğra

Admin
bu zamana kadar gelmedi bu saatten sonrada gelmez bence :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Almicak millet kendini parçaladı ama vermediler :D rom yükleyebilirsin

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ben gelecek diye biliyodum ama :hmmm

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
Rom yukleme biraz riskli degil mi. Atrix imi cok seviyorum. Guncelleme gelmiyecekse satacam artik. ;)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Gelmeyecek diye biliyorum

Matthe

Matthe

Üye
Offical rom gelmez. Sat gitsin güncelleme için bekleme boşuna

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Güncelleme yok malesef ama yeni bi kernel çıkacak o zaman jb romlar düzgün çalışacak işlemleri düzgün yapınca sorun olmaz :)

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
Hayret bisey ya vallahi böyle donanimli bir telefona guncelleme gelmemesi cok sacma. Diger dantik tel. Cin mali tel. Bile guncelleme alirken. Google allah cezani versin..

- - - Eklendi - - -

Güncelleme yok malesef ama yeni bi kernel çıkacak o zaman jb romlar düzgün çalışacak işlemleri düzgün yapınca sorun olmaz :)

Kernel dedigin ne oluyor. Jb rom falan. Biraz yabanciyim bu konulara. Bilgilendirdigin icin tesekur ederim.

- - - Eklendi - - -

Offical rom gelmez. Sat gitsin güncelleme için bekleme boşuna

Haklisin kardesim. En iyissi satmak. Yada rom falan attirmak. ;)

• Beğen
Tepkiler: JAGLER-25
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Jb jellybean demek androidin şuanki son sürümü :) atrix de şuan ginger bread var yanılmıyorsa 2.6.32 kerneliyle çalışıyor gb. Jb ise 3 ve üstü sürümlerle çalışıyor bu yüzden bir grup insan 3.1.10 kernelini atrixe uyarlıyorlar böylece jb atrixde sorunsuz çalışacak

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/motorola-android-rom/kernel-3-1-10-olympus-atrix-4g-ics-jb-kernel-port-projesi-772046-yeni-mesaj.html

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
Aydinlattigin icin tsk ederim. Rom yuklemeyi bilgisayardan usb yardimiyla yapiyoruz heralde. Verdigin link suan calisiyor mu?

- - - Eklendi - - -

Jb jellybean demek androidin şuanki son sürümü :) atrix de şuan ginger bread var yanılmıyorsa 2.6.32 kerneliyle çalışıyor gb. Jb ise 3 ve üstü sürümlerle çalışıyor bu yüzden bir grup insan 3.1.10 kernelini atrixe uyarlıyorlar böylece jb atrixde sorunsuz çalışacak

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/motorola-android-rom/kernel-3-1-10-olympus-atrix-4g-ics-jb-kernel-port-projesi-772046-yeni-mesaj.html

Aydinlattigin icin tsk ederim. Rom yuklemeyi bilgisayardan usb yardimiyla yapiyoruz heralde. Verdigin link suan calisiyor mu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Root ve bootloaderunlock yapman gerek onunda linkini atarım istersen kernel daha bitmedi bu sürümü sıkıntılı bi sonraki sürüm çikana kadar sende root bootloaderunlock işlerini araştır

blacktalon

blacktalon

Üye
atrixe de gelip galaxy ace'e gelmezse samsungun kulakları çınlar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Atrixe gelmiyor romla olur sadece :)

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
Root ve bootloaderunlock yapman gerek onunda linkini atarım istersen kernel daha bitmedi bu sürümü sıkıntılı bi sonraki sürüm çikana kadar sende root bootloaderunlock işlerini araştır

Cok sevinirim. Saol. ;))

emre026026

Üye
atrix güncellemesi temmuz ayında ortalarında gelicek diye bir yazı yazmış ama türkiyeye gelicekmi tam belli değil anlam veremedim 4 gözle bekliyoz bu kadar kaliteli hızlı telefonun geri sürümde kalması sinir bozucu .

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ne temmuzu?

seek_andestroy

seek_andestroy

Üye
Bu bilgiyi nerden aldın peki?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
atrix güncellemesi temmuz ayında ortalarında gelicek diye bir yazı yazmış ama türkiyeye gelicekmi tam belli değil anlam veremedim 4 gözle bekliyoz bu kadar kaliteli hızlı telefonun geri sürümde kalması sinir bozucu .

hangi temmuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt