Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atrix bluetooth sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KuRBaNII
Üye
Konu Sahibi
Atrix bluetooth sorunu
arkadaşlar atrix den başka telefona dosya göderebiliyorum ama dosya alamıyorum bluetooth ve bump dan alamıyorum hafıza kartı kullanmıyorum sanırım kayıt yeriyle ilgili bir sorun var ama nerden değiştiriceğimi bulamadım yardım ederseniz sevinirim
paradox07
Üye
Bu sorun önceden mi vardı yoksa yeni mi oldu?
KuRBaNII
Üye
Konu Sahibi
ilk aldığım günden beri var
paradox07
Üye
Ben de alacaktım içime kurt düştü şimdi.başka arkadaşlarda da var mı acaba?
KuRBaNII
Üye
Konu Sahibi
bluetooth da sorun yaşamış olabilirim ama hayla telefonuma aşığım herkeze tavsiye ederim
TuRKGuCu
Üye
valla kardeş bende öyle bir sorun yok kayıt yeri ile alakası olduğunu sanmıyorum ben arkadaşlara müzik,fotoğraf vb. şeyler gönderip alabiliyorum.
KuRBaNII
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı kullanıyomusun ? ben bir arkadaşıma daha aldım atrix onda da aynı sorunla karşılaştım
TuRKGuCu
Üye
Kullaniyorum cihaz 4.1 yuklu
tatar1926
Üye
Ayarlarda gorunurluk suresi var onu aktif hale getirirseniz sorun cozulur
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
TuRKGuCu
Üye
Aynen açmak yeterli değil görünür yapman lazm bnmde başıma glmişti tatar kardeş tşk
KuRBaNII
Üye
Konu Sahibi
görünür yapıyoruz o kadar değil ama sorun çözülmüyor ama tahminim kesinlikle hafıza kartıyla ilgili kart gerekli veri alımı için
TuRKGuCu
Üye
tamam be kardeş denicem hafıza kartını çıkartıp bakalım bu yüzden mi sorun haber bekle benden..!!
TuRKGuCu
Üye
Kardeşim tekrar merhaba biraz önce hafiza kartini çikartip arkadaşimin telefonundan bir fotoğraf aldim hiçbir sikinti yok telefonda senin cihazi bence garantiye gönder derim.