Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
atom bebek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple
Üye
Konu Sahibi
atom bebek
Arkadaşlar bu atom bebekten kazandığım ödülleri, sms ve internet paketim varken kulanıyordum ama bu paketler bitti, tekrar ödül geldi atım bebekten ve bu sefer halen kontör yiyor.Çözümü nedir?
uğur e
Üye
kardeş nerde kötüryüyor biraz açıklık getirimsin ?
keys1903
Üye
yer o sebeke dısını
tayfuntrnk
Üye
bilen arkadaşlar burdayken bende bilgi alayım hazır konunun ismi genel açılmışken. günlük olarak 50 mb interneti alıorum hedef olarak da avea interneti seçiyorum. fatura geldiğinde şoka girmem işalah die dua ediyorum. araştırdım ama bu konuda bişe sölenmemiş. bilgisi olan var mı doğru mu yapıorum yoksa avea wap ı mı seçmem gerekiyordu?
papakudioflu
Emekli Yönetici
internet seç zaten kalan data miktarını sorgulayabiliyotsun en azından türkcellde böyle
bilen arkadaşlar burdayken bende bilgi alayım hazır konunun ismi genel açılmışken. günlük olarak 50 mb interneti alıorum hedef olarak da avea interneti seçiyorum. fatura geldiğinde şoka girmem işalah die dua ediyorum. araştırdım ama bu konuda bişe sölenmemiş. bilgisi olan var mı doğru mu yapıorum yoksa avea wap ı mı seçmem gerekiyordu?