atom bebek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
atom bebek
Arkadaşlar bu atom bebekten kazandığım ödülleri, sms ve internet paketim varken kulanıyordum ama bu paketler bitti, tekrar ödül geldi atım bebekten ve bu sefer halen kontör yiyor.Çözümü nedir?

uğur e

uğur e

Üye
kardeş nerde kötüryüyor biraz açıklık getirimsin ?

keys1903

keys1903

Üye
yer o sebeke dısını

tayfuntrnk

tayfuntrnk

Üye
bilen arkadaşlar burdayken bende bilgi alayım hazır konunun ismi genel açılmışken. günlük olarak 50 mb interneti alıorum hedef olarak da avea interneti seçiyorum. fatura geldiğinde şoka girmem işalah die dua ediyorum. araştırdım ama bu konuda bişe sölenmemiş. bilgisi olan var mı doğru mu yapıorum yoksa avea wap ı mı seçmem gerekiyordu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
internet seç zaten kalan data miktarını sorgulayabiliyotsun en azından türkcellde böyle

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bilen arkadaşlar burdayken bende bilgi alayım hazır konunun ismi genel açılmışken. günlük olarak 50 mb interneti alıorum hedef olarak da avea interneti seçiyorum. fatura geldiğinde şoka girmem işalah die dua ediyorum. araştırdım ama bu konuda bişe sölenmemiş. bilgisi olan var mı doğru mu yapıorum yoksa avea wap ı mı seçmem gerekiyordu?

9333 ü ararsan zaten kalan kotanı öğrenebilirsin ;)

tayfuntrnk

tayfuntrnk

Üye
9333 ü ararsan zaten kalan kotanı öğrenebilirsin ;)

çok saolasın kardeşim..
yalnız aradım 9333 ü kullanabileceğiniz 100 mb vardır dedi. ben günlük olarak oynuyorum oyunu devretmiş olabilir mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt