atom bebek yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
atom bebek yardım
arkadaşlar ben atom bebek oynayıp sms yapıyorum ve benım anlamadıgım bırşey var hedıyeyı kazanıyorsun ertesı guns aat 7 de tamam da benım sıze sormak ıstedıgım sıtesınde gunde 1 kez hedıye kazana bılırsın dıyor yoksa hedıyenın geldıgı gun mu yoksa oynadıgın saat mı geçerlı oluyor gunde 1 kez hedıye kazanmak ıçın

nub

nub

Üye
Oynadıgın saat.

Mesela bugün oynadım.Hediyem yarın saat 7 de gelecek , Sonra tekrar hediye kazanmak için 00.00 ı geçmesi gerekiyor , saatin.
En azından ben böyle biliyorum :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Oynadıgın saat.

Mesela bugün oynadım.Hediyem yarın saat 7 de gelecek , Sonra tekrar hediye kazanmak için 00.00 ı geçmesi gerekiyor , saatin.
En azından ben böyle biliyorum :D

oynadıgım saat se ozaman hergun aksam saat 9 da oynayacam

yakamoz56

Üye
o önemli değil sanırım.
Eger konuşma kazandıysan ertesi günün sabah saat 7 gibi bilgilendirme msj gelir.
Mb ve sms saati belli olmuyo ama o gün içerisnde kesin geliyor. Onlarda msj olarak bilgilendiriliyor

prorespect

prorespect

Üye
ya ben bu uygulamayı indiremiyorum oviye yönlendiriyor telnoyu yazıyorum indirme içeriği telinize gelcek dior ama gelmior yardım edin :(

yakamoz56

Üye
bana gelen msj

Atom Bebek içeriğini sizinle paylaştı.

prorespect

prorespect

Üye
yani.
anlamadım demek istediğini :( yakamoz

nub

nub

Üye
Benim paketim devam ediyodu saat 10 gbi oynadım,göndere basınca zaten şuan hediyeniz var gibi birsey dedi.Bi daha oynamadım.Sonra sabah baktım hediye gelmiş.

yakamoz56

Üye
bana bu msjı göndermişti ve tıkladığımda ovideki atom bebe sayfası açılıyo :(

xenon56

xenon56

Üye
1-avea ya geliyor mu bu hediyeler
2-ben 40.000 küsur puan aldım skor tablosunda görünüyo ama birşey gelmedi bana neden?
3-bu hediyeleri sorgulamak için bi yol var mi? Avea için?

yakamoz56

Üye
1 - aveaya geliyor kendim yaptım.
2 - 40.000 küsür yapıp gönder demişsen ve hattınıza hediyeniz yüklenecek şekilde uyarı vermişse kesin yüklenir.
3- bilgilendirme msjında yazıyor ama turkcellde aveayı bilmiyorm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...