atom bebek ten kazanılan internet ve mesaj hakkı artık gün sonunda silinmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık kayıtlı numara gecersız dıyo ve hedıyeer kullanılmıo

bu atom bebeğe gıcık olmaya başladım adam akıllı göndermiyor hediyeleri

ümran

Üye
Walla Abi 3 kayıt yaptımbiri giriş yapıyo dierlerinde şifre hatalı diyor bende anlamadım ama giriş yapanda hergün hepsi geliyor (internet konusma sms )

emreli01

Üye
bu gelen sms dk mb ları nerden bakıyoruz bende bi denemek istiyorumda oyunu ve bu hile ile yapmakta sorun oluyormu ??

bu gelen sms dk mb ları nerden bakıyoruz bende bi denemek istiyorumda oyunu ve bu hile ile yapmakta sorun oluyormu ??

Kazandığınız sms,internet vs geldiği zaman sizi mesajla uyarır. Nokia'dan kazandığınız 24 saat geçerli .. Hediyeniz hattınıza yüklemiştir diye bir mesaj gelir.

emreli01

Üye
hile ile kazanıldıgında sorun olurmu arkadaşlar

emreli01

Üye
nerden öğreniyoruz dakikanın sms internetin ne kadar kaldığını ?

- - - Eklendi - - -

nerden öğreniyoruz dakikanın sms internetin ne kadar kaldığını ?

kalan internet için *123*23#'tuşlayıp öğrenebilirsiniz.
Sms için,*123*50#.

Turkcell faturalıda *123*50# veya *123*23# kodlayınca hatalı tuşlama yaptınız diyor. Başka bir yolu yok mudur hediyeleri kontrol etmenin?

Turkcell faturalıda *123*50# veya *123*23# kodlayınca hatalı tuşlama yaptınız diyor. Başka bir yolu yok mudur hediyeleri kontrol etmenin?

hatalı tuşlama yazmasının sebebi gönderdiğim turkcell faturasız için ondan olabilir.
Başka yolları online işlemler ve m.hizmetleri.

kardeş olmuyor

- - - Eklendi - - -

bir sorum daha olacak arkadaşlar burdan kazanılan sms ve dklar heryöne degilmi ?

Hepsi kendi kullandığınız firma yönünde ki kullanıcılar için geçerli diyer yönlere,tarifeniz üzerinizden ücretleniyor.

emreli01

Üye
vodafone üzerinden ne akdar kaldıgını nasıl ögreneblrm acaba atom bebek sitesinde de yazmamışta o yuzden soruyorum

Bilgi ekranı çıkması lazım mesaj atınca.

Çıkmıyor

- - - Eklendi - - -

kardeş olmuyor

- - - Eklendi - - -

bir sorum daha olacak arkadaşlar burdan kazanılan sms ve dklar heryöne degilmi ?

Sms ve dakika şebeke içidir

- - - Eklendi - - -

kalan internet için *123*23#'tuşlayıp öğrenebilirsiniz.
Sms için,*123*50#.

Bu kodlar turkcel için

- - - Eklendi - - -

vodafone de bakmak yok

SheFy

Üye
ya hat vodafone sms bildirimi geliyor nokia dan kazandınız diye. Sms yolluyorum sms gitmiyor. Vodafoneden msj gelio hattınızda tl bulunmadıgı icin mesajınız gönderilmedi diyor. Ama bana 100sms geldi neden kullanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...