atom bebek oyununda internet hakkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nimetullah_4761

Üye
    Konu Sahibi
atom bebek oyununda internet hakkı
atom bebek oyununda 40 bini geçtim skor gönderdim arama hakkı ile sms hakkım geldi fakat internet hakkı gelmedi sınırsız internet hakkım var nedeni bu olabilir mi? Internet hakkım gelseydi tarayıcım hızlanır diye düşünüyordum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
alakası yok benimde internet paketim var ama internet paketi yüklendi dediğimde bağlantımı kesip tekrar bağlanıyorum hediyeyi kullanıyor. güncel kullanımımı kontrol ediyorum 1 mb bile düşmemiş sınırsız paketten.demekki kullanılabiliyor

23palulu23

23palulu23

Üye
bu hediye gelme işi nasıl oluyor mesaj mı atıyorlar önce hattınıza hediye geldi diye ??

nimetullah_4761

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok benimde internet paketim var ama internet paketi yüklendi dediğimde bağlantımı kesip tekrar bağlanıyorum hediyeyi kullanıyor. güncel kullanımımı kontrol ediyorum 1 mb bile düşmemiş sınırsız paketten.demekki kullanılabiliyor

bana sadece konuşma ve sms hakkı geldi internet hakkına dair mesaj gelmedi.(kaç mb. Internet hakkım kaldığını nasıl öğrenebilirim)şimdiden teşekkürler..

kuralsiz9

Üye
*123*23# tuşlarsanız kaç mb. internet hakkı kaldığını gösteriyor.

keys1903

keys1903

Üye
vodafonluyum sadece mesaj konusma gelıor

butlan40

butlan40

Üye
Bende aynı şekilde ya. Sms ve dk geliyo. Internet yok :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bana bu sabah geldi bitmedi daha kampanya

yaren_dede

yaren_dede

Üye
internet göndermiyo mesaj hediyesindende birşey anlamadım yüklendi diyor turkcele mesaj çektim kontor gitti sadece şebeke içimi acaba

papakudioflu

papakudioflu

Admin
sms ve arama hakkarı sadece sebeke içi kullanabilirsiniz

butlan40

butlan40

Üye
arkadaslar hattım vodafone.50 mb hedıye
tanımlanmıstır dyor ama ınternete
gremyrm.ayarlar tamam zaten onceden gryodum
cepnet hakkım varken.sımdı cepnet abonelıgım
var ama ay doldu para yuklemedm atomdan ıdare
edrm dye ama hedye geldıgı halde gremyrm ınternete.bılgısı olan var mı?bıde ne kadar
kaldıgını nasıl bıleblrm.cıkıca ekrana gelmıyo
bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt