atom bebek kullanıcı adımı unuttum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
atom bebek kullanıcı adımı unuttum.
atom bebekte kullanıcı adımı unuttum telefon numarası kayıtlı olunca tekrar kayıtta olamıyorum ögrenemiyorumda yardım edin bu kullanıcı adını nasıl ögrenecemm..

thurq123

Üye
biraz uğraştırıcı ama bi yol söyleyeyim sana oyuna gir seçeneklerden skorlarıma gir en kolay bulmak için en az kaç puan yapmışsın ona bak mesela 10150 yaptın diyelim sonra oyunun girişinde detaylar yazıyo oraya gir atombebeğin anasayfası açılır oradan skorlarımız a tıkla en altta sayfaları gösteriyo son sayfaya git ordan geri geri git isimlere bak kendi kullanıcı adını görünce hatırlarsın heralde

• Beğen
Tepkiler: ydgr4
lBrainl

lBrainl

Üye
biraz uğraştırıcı ama bi yol söyleyeyim sana oyuna gir seçeneklerden skorlarıma gir en kolay bulmak için en az kaç puan yapmışsın ona bak mesela 10150 yaptın diyelim sonra oyunun girişinde detaylar yazıyo oraya gir atombebeğin anasayfası açılır oradan skorlarımız a tıkla en altta sayfaları gösteriyo son sayfaya git ordan geri geri git isimlere bak kendi kullanıcı adını görünce hatırlarsın heralde

Oyle dahada zor Sayfa 2-2 atlıyo ve puanlar cok yavas artıyor.Email e felan şifre felan gelseydi iyi olurda bende aynı durumdayım atom bebekten madur kaldık.

keys1903

keys1903

Üye
al bır uyelık daha baska care mi var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yeni üyelik al hocam ne uğraşıcan

lBrainl

lBrainl

Üye
yeni uyelık alın dıyosunuzda bu tel no kullanılıyor dıyor o nu napıcaz?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nasıl ya ben aynı numaraya aldım 2 tane..

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşım sallamayın allah aşkına nasıl alıyosunuz aynı numarayla. Bende aynı sorunla karşı karşıyayım hatta nokia ya bile açtım telefon ama çözüm yok..

thurq123

Üye
Oyle dahada zor Sayfa 2-2 atlıyo ve puanlar cok yavas artıyor.Email e felan şifre felan gelseydi iyi olurda bende aynı durumdayım atom bebekten madur kaldık.

valla başka formül blyosan söyle kardeş ben başta söyledim uğraştırıcı diye

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
valla başka formül blyosan söyle kardeş ben başta söyledim uğraştırıcı diye

arkadasim valla çok Teşekkür ederim bi saatinizi ayırınca buluyorsunuz eğer yine bulamazsaniz ikinci bir Yok nokia destekten mail atın hesabı kapatıyorlar yeniden alırsınız..Ben arkadaşımıza çok Teşekkür ederim dediği yoldan başka Yol Yok..Ben önce nokia mesaj atmıştım öğrenemeyince ama skor tablosundan buldum girdim hediyem yarın geliyo :) Teşekkür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt