Atom Bebek Bedava Konuşma Hediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Atom Bebek Bedava Konuşma Hediyesi
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce telefonuma Atom bebek oyununu indirdim ve oynamaya başladım hırs yaptım ve 40.000 puanı geçtim. mb,sms ve konuşma süresi geldi ama kullanamıyorum sabah 9 gibi konuşma geldi saat 1'e kadar ama ben arama yaptığım zman lütfen kontör yükleyin diyordu bunun için ne yapmam gerek.. Şimdikten teşekkürler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Müşteri hizmetlerini arayın diyecem kontur yok diyorsun,
avea 500
türksel 532
vodafone 542

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
atom bebek konuları görmek baydı artık . Bir konu altında toplayıp ordan devam edin .

Joker.

Joker.

Üye
80.000 yaptım konuşma gelmed.

marist

marist

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce telefonuma Atom bebek oyununu indirdim ve oynamaya başladım hırs yaptım ve 40.000 puanı geçtim. mb,sms ve konuşma süresi geldi ama kullanamıyorum sabah 9 gibi konuşma geldi saat 1'e kadar ama ben arama yaptığım zman lütfen kontör yükleyin diyordu bunun için ne yapmam gerek.. Şimdikten teşekkürler

Arkadaşım Zaten qeLen DakikaLar Saat 12 yada 1 den Sonra ßitiyor. Yani 4 saatLiqine VeriyorLar..

atom bebek konuları görmek baydı artık . Bir konu altında toplayıp ordan devam edin .

ßedavadan Konusma,Dakika,İnternet oLduqu için ßöyLe oLdu Yoksa öyLe ßüyük ßir Oyun DeqiL :ehe :D Şahsen ödüL için Oynuyorum .

Nerde ßeLeş Oraya YerLeş :D :haha:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım Zaten qeLen DakikaLar Saat 12 yada 1 den Sonra ßitiyor. Yani 4 saatLiqine VeriyorLar..

Kardeşim zaten bende 9 gibi geldi 1 kadar dedim ama konuşamadım diyorum senin de dediğin benim yoluma çıkıyor sonuçta :D Sebebi nedir işte :d

marist

marist

Üye

Kardeşim zaten bende 9 gibi geldi 1 kadar dedim ama konuşamadım diyorum senin de dediğin benim yoluma çıkıyor sonuçta :D Sebebi nedir işte :d

Tmm işte Dostum Konusma Hakkini 4 SaatLiğine VeriyorLar. :) kuLLandın mı kuLLandın , kuLLanmadıySan saat 12 yada 1 den Sonra KuLLanamazSın..

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi

Tmm işte Dostum Konusma Hakkini 4 SaatLiğine VeriyorLar. :) kuLLandın mı kuLLandın , kuLLanmadıySan saat 12 yada 1 den Sonra KuLLanamazSın..

Geldi, geldi de kullanamadım diyorum çünkü arama yapmadı .DD Allah Allah :D Sebepcağzı nedir işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt