byjxsura
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya hileler daha pratik tabi de açıkcası ben emekle oynuyordum
atom bebek ne oluyo nasıl bi uygulama
Yeme beni
- - - Eklendi - - -
Bitti daha yeni mi öğrendin
beyler mail atalım ama lütfen hileden bahsetmeyelim onlarda bize hile yapmasın çok zevkli bir oyun saatlerce oynuyorum ödül kazanıyorum falan deyin saati ileri aldığınızı söylemeyin
millet oyunu oyun için değil ödül için indiriyo eee oyunun pratik yolu varken neden saatlerce oyun oynasın 40 bin puan 4 saat de yapmak yerine 1 saniye de yapmak zevk olanağı bu bir arkadaş hile den söz etmeyin demiş mağazaya gir oyun yorumlarına bak hile kelimesinden geçilmiyo
sonrada kapandı diye konu açıyorlar ama
isterseniz trilyon tane mail atın. Bu iş sadece Nokia ya mı bakıyor sanıyorsunuz? Operatörler bunu istiyor mu bakalım? Adamlar net paketi satmak varken neden daha düşük karla size net versinler? Kimse kusura bakmasın ama yaptığınız sadece bedavacılık,biraz makul düşünebilen insan böyle bişeye hayatta çabalamaz. İyi forumlar.
ben hiç oynamadım nasıl oynandığınıda bilmem fakat sizin için mail atıyorum
isterseniz trilyon tane mail atın. Bu iş sadece Nokia ya mı bakıyor sanıyorsunuz? Operatörler bunu istiyor mu bakalım? Adamlar net paketi satmak varken neden daha düşük karla size net versinler? Kimse kusura bakmasın ama yaptığınız sadece bedavacılık,biraz makul düşünebilen insan böyle bişeye hayatta çabalamaz. İyi forumlar.
bir çeşit oyun tabi kazançlı oyun puanına göre net dakika sms kazanıyorsun yani hem eğlence hem kazanç + hile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?