Atletico'nun zirve inadı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Atletico'nun zirve inadı...


Atletico Madrid'te teknik direktör Diego Simeone'nin ilk 11 tercihi; Courtois, Godin, Filipe Luis, Juanfran, Miranda, Mario Suarez, Arda Turan, Gabi, Emre Belözoğlu, Adrian ve Falcao şeklinde oldu.
Konuk ekip Malaga ise; Caballero, Gamez, Weligton Oliveira, Demichelis, Monreal, Camacho, Joaquin Rodriguez, Manuel Iturra, Eliseu Pereira, Isco Suarez ve Santa Cruz ilk 11'i ile sahadaki yerini aldı.
La Liga'da Barcelona ile Real Madrid 1-1 berabere kalarak puan kaybetmesinin ardından Atletico Madrid'e lideri yakalama şansı doğdu. Madrid ekibi, bu doğrultuda maça hızlı başladı ve ilk dakikalarda golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta temsilcimi Emre Belözoğlu ceza sahasına ortaladı ve Radamel Falcao uçarak vurduğu top ağlara gitti. Emre, ligde ilk kez 11'de yer aldığı karşılaşmada asistini yapmış oldu.
Atletico Madrid golden sonra geriye yaslanmış bir görüntü sergilerken, Malaga ileri uçta organize olmakta zorlandı ve kayda değer gol bir pozisyonu yakalayamadı.

Malaga ilk yarıda geliştirdiği tek tehlikeli atakta golü bulmayı başardı. 36. dakikada Monreal sol kanattan ortaladığı topa kafasını uzatan Santa Cruz topu ağlara gönderdi. Atletico Madrid'in bulduğu gole benzeyen pozisyonda golü bularak deplasmanda Malaga 1-1'lik eşitliği yakaladı.
İlk yarının kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca hakem David Fernandez Borbalan ilk 45 dakikanın son düdüğünü çalarak takımları soyunma odasına gönderdi.
Konuk ekibin hücumda vasat bir görünüm sergilediği gecede Atletico Madrid hem galibiyet hem de lider Barcelona'yı yakalama adına ikinci yarıya baskılı başladı.
Karşılaşmanın 54. dakikasında Arda Turan'ın başlattığı hızlı hücumda topla buluşan Adrian, sol kanattan altı pasa ortaladığı topa Falcao gol için hareketlendi ancak Malaga defansı son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
Haftaya ikinci ve üçüncü sırada giren iki takımda karşılaşmada rakibine karşı kontrollü bir oyun sergiledi.
Maçın son dakikalarına doğru baskısını iyice hissettiren Atletico Madrid aradığı golü rakibi ikram etti. Ceza sahasına gelen ortaya Atleticolu ve Malagalı oyuncuların müdahalesinde top penaltına noktasına geldi ve yaşanan karambolde Weligton topu kendi ağlarına gönderdi. 90. dakikada gelen bu gol Vicente Calderon ayağa kalktı.
Atletico Madrid son dakikada bulduğu golle Malaga'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı ve La Liga'da Barcelona ile liderliği paylaşırken Malaga ise 14 puanda kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli


Üst Alt