bark_41
Üye
Stock s3 yani 4.3'e göre bazı ufak değişiklikler var sanırım,kartal kardeş bu rom nasıl acama stock s3 görünümlümü tavsiye ediyormusun
müzik çalar ve ram sorunu var mı
hic bir sorun yok dostum,stock 4.3 ne ise bu da ayni,ama kitkat 4.4.4 farkiylakartal kardeş bu rom nasıl acama stock s3 görünümlümü tavsiye ediyormusun
müzik çalar ve ram sorunu var mı
s6 olmuyor sadece diger verdiğin linkteki klavye uyumlu keşke diger klavyelerde olsaydı alpha diye gri klavye var 4.4.4 onu yüklemek isterdim ama kaç defa denedim olmuyor yokmu bunun çaresi hepsi samsungIME apk fark nerdeKonu icinde iki tane link verdim biri note3 digeri s6 klavye apk.leri root explorer ile yuklemen gerekiyor nasil yapilacagi onceki sayfada paylasildi..
Eclipse 7.0'ın görselliği var, stabilite ise bir kaç gün sonra bom...deneme şansım olmadı görüntülü görüşmeyi zaten romun başlığında belirtilmiş 3G arama var diye gerçekten iyi bir rom ben v4 kullanıyorum v5 .1 nasıl fark varmı bilmiyorum ama eclipse rom kullanıyordum bana göre eclipse den daha iyi geldi
Yukledigin note3 klavyesiydi heralde. Emojiler renklimiydi bide bu klavyenin rengi siyah miydi?v5.1.1 i bu gün yükledim çok iyi v4 de çok iyidi klavye sorunu olmasa on numara rom geçen yüklediğimiz klavyeyi sevmedim kendi klavyesiyle kullanıyorum başka klavyeleri yüklemek istiyorum olmuyor bunun çözümü yokmu rom yapan arkadaşlar bu işe bir el atsa onlar için çocuk oyuncağı zannedersem
Yukledigin note3 klavyesiydi heralde. Emojiler renklimiydi bide bu klavyenin rengi siyah miydi?
Rakamların olduğu kutucuklar daha büyükse daha iyi olabilir benim için.Siyah klavyeden memnun degilseniz gri s5 klavyesinin linkini paylasabilirim.
Klavye beyaz degilde gri s5 klavyesi boyutlar ayni sanirsam . Verecegim indirme linkine tikla apk dosyasi inecek o dosyayi normal olarak telefona kur. Kurulduktan sonra uygulamaya girdiginde kk keyboarda tiklican ve s5 klavyesini indireceksin. Istersen iphone emojide var onuda indirebilirsin. Digerleri s3 4.3 rom icin note3 klavyesidir.Rakamların olduğu kutucuklar daha büyükse daha iyi olabilir benim için.
Beyaz klavyenin resmini atabilirseniz güzel olur.
uzman kardeş kk keybord tıklıyorum inmiyor 404 hatası veriyorKlavye beyaz degilde gri s5 klavyesi boyutlar ayni sanirsam . Verecegim indirme linkine tikla apk dosyasi inecek o dosyayi normal olarak telefona kur. Kurulduktan sonra uygulamaya girdiginde kk keyboarda tiklican ve s5 klavyesini indireceksin. Istersen iphone emojide var onuda indirebilirsin. Digerleri s3 4.3 rom icin note3 klavyesidir.
javascript:void(0);
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Iphone tarzi emojiyi yuklemek istersiniz system fonts icine kopyaliyorsunuz.
Orayi denememistim. Neyse ben arastiririm yine birsey bulursam paylasirim. Siyah note3 le devam simdilik o zamanuzman kardeş kk keybord tıklıyorum inmiyor 404 hatası veriyor
tamam kardeş şimdilik devam bende var s5 klavye ama bu romda alışmıyor malesef anlamadım gittiOrayi denememistim. Neyse ben arastiririm yine birsey bulursam paylasirim. Siyah note3 le devam simdilik o zaman
Siyah klavyeden memnun degilseniz gri s5 klavyesinin /QUOTE] alpha gri 4.4.4 klavye var resim ve link veremiyorum çok güzel bir klavye senin vereceğin klavyede öyledir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?