funny_halil
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım rom kullanmışsın önerirmisin şuan kullandığım rom qs romBen Rom'u kullandım. Rom'un artı ve eksi yönleri şunlar:
1. Rom gereksiz eklentilerden arındırıldığından, telefonun açılış ve kapanış/yeniden başlatma hızları çok iyi ve hızlı. (+)
2. Bellek kullanımı çok iyi 77 uygulama yüklü telefonumda 595 mb.ram kullanılmış görünüyor. (+)
3. Stock Rom olduğundan, güç tuşuna bastığımızda 4 yollu restart,start ve close menüsü yok.(-)
4. Ayarlar menüsünde Eclipse Rom'da bulunan arkaplanda çalışan uygulamalardan istediğimizi durdurma özelliği yok. (-)
6. Rom'la birlikte benim kullanmadığım Chrome, Dropbox, Youtube programları sistem uygulaması olarak kurulu geliyor. (-)
7. Radyo uygulaması Eclipse Rom'da da çalışıyor du ama; bu Rom'da ki Radyo'nun ara yüzü daha hoşuma gitti. (+)
8. Tema yok. (-)
Sade ve hızlı bir Rom. Tavsiye ederim. Gerçi ben tekrar Eclipse Rom'a döndüm ama biraz görselliğe önem verdiğimden dolayı. Yoksa çok iyi bir Rom. Eclipse'den sonra 2.nci favorim bu Rom.arkadaşım rom kullanmışsın önerirmisin şuan kullandığım rom qs rom
simdier kadar ki kullandigim en stabil rom bu arkadaslar,kamera fix doayasini flashlayin nasıl root yapacağız rom root istiyor
Rom nasil biraz bilgi verebilirmisin . Kernel olarak sanirsam boeffla kullanilmis.Xda da bu rom icin back to noot romunun kerneli paylasilmis bu roma uyumluymus. Acaba bu rom 4.4.4 oldugu icin lolipop systemui flashlasak uyum saglar mi acaba?simdier kadar ki kullandigim en stabil rom bu arkadaslar,kamera fix doayasini flashlayin kamera duzeliyor
Note 3 bulamadim ama s6 klavye var. Şu konuyu bir incele istersen.bu roma uygun note 3 klavye varmı,rakamların üstte olduğu bir klayve flashlayabilirmiyiz?
TeşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note 3 bulamadim ama s6 klavye var. Şu konuyu bir incele istersen.
Dostum bu rom odex rom yani (stock) flaslama degilde klavyeyi (zip degil apk olmasi lazim)root explorer gibi program yardimiyla system app icine atip gerekli izinleri verip yenid3n baslatman gerekir. Tabi oncesinde eski klavye apk dosyasini silmen lazim..Bu romu yükledim klavye sorunundan başka bir eksiği yok romun iyi bir klavye lazım nedense 4.4.4 için klavye yok
Arkadaşlar 2 tane klavye var eclipse rom varken flaşladım kullandım sorun yoktu bu Roma da aynı flaşladım hata verdi aynı 4.4.4 neden hata verdi acaba
anladım dostum bende niye hata veriyor diyorum öyle yapmak lazım iyi bir Apk klavye bulabilirsek yaparız inşallahDostum bu rom odex rom yani (stock) flaslama degilde klavyeyi (zip degil apk olmasi lazim)root explorer gibi program yardimiyla system app icine atip gerekli izinleri verip yenid3n baslatman gerekir. Tabi oncesinde eski klavye apk dosyasini silmen lazim..
Bende bir kaç tane klavye flashladım fakat arkadaşın dediği gibi ya klavye hatası verdi yada açılışta kaldı.Dostum bu rom odex rom yani (stock) flaslama degilde klavyeyi (zip degil apk olmasi lazim)root explorer gibi program yardimiyla system app icine atip gerekli izinleri verip yenid3n baslatman gerekir. Tabi oncesinde eski klavye apk dosyasini silmen lazim..
Ben root explorer Ile s6 klavyesi attım fakat orda samsungIME.odex dosyası var sanırım bunda da değişiklik yapmak gerek.Dostum bu rom odex rom yani (stock) flaslama degilde klavyeyi (zip degil apk olmasi lazim)root explorer gibi program yardimiyla system app icine atip gerekli izinleri verip yenid3n baslatman gerekir. Tabi oncesinde eski klavye apk dosyasini silmen lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?